Στη χώρα των ηλιθίων

Ελλάδα. Μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου. Μία χώρα με μεγάλη ιστορία και με τεράστια ονόματα που πέρασαν από αυτήν. Έχει όμως ένα μικρό ελλατωματάκι. Έχει μπόλικους ηλίθιους.

Βλέπεις έχει τόσους πολλούς ηλίθιους, που το σύστημα δεν μπορεί να διαχειριστεί. Ποτέ ξανά στην ιστορία της χώρας, δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί ηλίθιοι μαζεμένοι. Ή υπήρχαν, απλώς δεν υπήρχαν τα εργαλεία που τους έδιναν την δυνατότητα να συνδέονται online και να μας πρήζουν με την ηλιθιότητα τους.

Εννοείται ότι αυτό δεν περιλαμβάνει τους αναγνώστες αυτού του blog. Εσείς είστε εντάξει (σλουρπ). Με τους υπόλοιπους έχουμε θέματα.

Στην χώρα αυτήν, αλλά και γενικά στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα μιλάμε για την ίσως πιο ηλίθια χώρα των Βαλκανίων, για κάθε 10 πολίτες, έχουμε τουλάχιστον 8 χαζούς. Τόσο ηλίθιοι που ακόμη και μια πινέζα είναι πιο έξυπνη από δαύτους.

Τα κοράκια είναι περισσότερα έξυπνα από την πλειοψηφία αυτής της χώρας

Τόση ηλιθιότητα, είναι βούτυρο στο ψωμί των απατεώνων, των κλεφτών, των πονηρών, των πολιτικών και άλλων που ζούνε κοροϊδεύοντας τους άλλους. Δεν είναι τυχαίο που σε αυτήν την χώρα ψηφίζουμε Κυριακή και καταριόμαστε Δευτέρα για το τι ψηφίσαμε, για να το ξανά ψηφίσουμε την επόμενη φορά. Ναι, η ηλιθιότητα και η μνήμη χρυσόψαρου συνήθως πάνε πακέτο.

Και μην μου πει κανείς γιατί έγραψα ότι είμαστε η πιο ηλίθια χώρα. Σε ποια άλλη χώρα σε ολάκερο το σύμπαν, χορεύουν παραδοσιακούς χορούς κάτω από πλοία και αεροπλάνα με τουρίστες;

Ή σε ποια άλλη χώρα, θα έρχονταν αλλοδαποί ξυπόλητοι, χωρίς άκρες και γνωριμίες και θα έφταναν σε σημείο όχι μόνον να πάρουν σχεδόν όλες τις δουλειές (αφού δύσκολα βρίσκεις Έλληνα σε δουλειά που θέλει χαμαλίκα, εντάξει είμαστε και λίγο τεμπέληδες), αλλά να ζουν άνετα και με χρήμα, ενώ οι ντόπιοι να ψάχνουν στα σκουπίδια;

Θα θυμάστε για παράδειγμα τι χαμός είχε γίνει πριν κάποια χρόνια με πιστωτικές και καταναλωτικά δάνεια. Οι τράπεζες έπαιρναν τηλέφωνο να πουλήσουν χρήμα, γιατί αυτό έκαναν στην ουσία και δεν έβρισκαν ιδιαίτερη αντίσταση λόγω έλλειψης εγκεφαλικής δραστηριότητας.

Γι’αυτό εταιρίες σαν την Apple ξέρουν που θα απευθυνθούν, στα ψώνια που νομίζουν ότι κάτι έγιναν αν κρατάνε ένα της κινητό και στους καθυστερημένους, που τους έχουν πείσει τα ψώνια, ότι έχουν ανάγκη να αγοράσουν και αυτοί κάτι ακριβό της εταιρίας. Και δώσ’του μετά οι πιστωτικές και τα δάνεια στα εμπορικά καταστήματα. Έχουν καταντήσει χειρότεροι από τα πρεζάκια, με την διαφορά ότι οι καταναλωτές γερνάνε από το άγχος να μπορέσουν να ξεπληρώσουν τις δόσεις τους.

Μάλιστα, δεν διστάζουν να στηθούν με τις ώρες στην ουρά μιας Black Week, γιατί εβδομάδα είναι εδώ που τα λέμε και όχι ημέρα, για να πάρουν κάτι που πιστεύουν ότι πήραν φτηνά. Εντάξει, θα πάρεις και κάτι φτηνότερο, γιατί τα μαγαζιά έχουν ανάγκη και τα δολώματα.

Κάποτε ένα παιδί ήταν χαρούμενο με απλά πράγματα. Τώρα αν δεν τα πάρεις το τελευταίο iPhone και το καλύτερο tablet, ενώ θα πρέπει να έχουν και καλά bluetooth ηχεία να ακούνε το «Μαμά» και καλό ηλεκτρικό πατίνι, είναι δυσαρεστημένα.

Και το ωραίο είναι ότι αυτό που αγόρασαν θα το πουλήσουν αργά ή γρήγορα, συνήθως στην μισή τιμή και προτού να έχουν προλάβει να το ξεχρεώσουν, γιατί ήδη βγήκε κάτι νεότερο και ο αγαπημένος τους YouTuber έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την εταιρία να τους το πλασάρει. Και πάει κλαίγοντας.

Αλλά εδώ που τα λέμε, οι αγοραστές κάνουν το κομμάτι τους. Αγοράζουν κάτι που είτε έχουν ανάγκη, είτε όχι, θα το απολαύσουν και θα τους εξυπηρετήσει. Τι να πεις όμως γι’αυτούς που στέκονται με τις ώρες περιμένοντας να περάσει κάποιος επώνυμος; Δεν είναι ηλίθιοι;

Αμ αυτοί που μαλώνουν για ένα κόμμα ή ακόμη χειρότερα, για μία ομάδα; Καλά αυτοί οι οπαδοί είναι τελείως αποβλακωμένοι. Ειδικά όταν λένε «εμείς» και «εσείς». Ποιοι «εμείς» ρε ηλίθιε, δεν τα μοιράζεστε με τους προέδρους, εσύ θα φας φασολάδα και αυτός χαβιάρι, γελοίε. Να βγαίνατε έτσι να φωνάξετε και για τα δικαιώματα σας ή για τις φουστιές της κάθε κυβέρνησης, όπως φωνάζετε για την ομάδα σας και η Ελλάδα θα ήταν ένα Μονακό.

Αν θέλεις μια μικρή απόδειξη για το τι ηλιθιότητα κυκλοφορεί στις μέρες μας, δες στα trends του Tweeter που συνήθως είναι κάποιο reality. Μυαλά αμοιβάδας παρακολουθούν αυτές τις αηδίες στην TV, με αποτέλεσμα να τους καίγεται ότι εγκεφαλικό κύτταρο τους έχει απομείνει στο σφουγγάρι που αποκαλούν εγκέφαλο. Πάλι καλά που οι βασικές λειτουργίες γίνονται αυτόματα από άλλα τμήματα του εγκεφάλου, αλλιώς αυτοί θα ήταν ικανοί να ξέχναγαν και να αναπνεύσουν από την αγωνία για το ποιος θα νικήσει στο Survivor.

Και μιας και είπα Survivor, θα είδατε πρόσφατα για το πως περίμεναν τον ήρωα να επιστρέψει στα ιερά χώματα της πατρίδας του, της Ρόδου. Ο λαός της Ρόδου λοιπόν, σκέφτηκε ότι ήταν καλή ιδέα να πάνε και να περιμένουν το παλικάρι τους, τον Τζέιμς Καφετζή να επιστρέψει, ώστε να τον τιμήσουν για τους αγώνες που έδωκε. Ποιος ήταν ο άθλος του; Να παίξει στο Survivor για κάμποσο καιρό. Το ίδιο είχε γίνει και με τον Ντάνο στην Σκιάθο, που σημαίνει ότι ηλίθιοι υπάρχουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Καλά ο Ντάνος από μόνος του ήταν ένας άθλος, αφού δεν είχε διαβάσει ούτε το βιβλίο του. Αλλά όλοι κερδίζουν από αυτό, αφού οι μεν survivor-ίστες θα κάνουν διαφημίσεις ή εκπομπές στην TV και θα κονομήσουν, οι δε αμοιβάδες θα νιώσουν για λίγο χαρά που βγήκαν selfie με κάποιον επώνυμο και απέκτησε έτσι νόημα η ζωή τους.

Τέτοιους επώνυμους θέλουμε, όχι τα ψώνια της Ελλάδας

Και αφού υποδεχόμαστε σαν ήρωες τους τίποτα, αδιαφορούμε για άτομα όπως Αννα Ντουντουνάκη, τον Στέφανο Αρετάκη ή τον Βασ. Γεωργιάδη. Αλλά βλέπεις, αυτοί κατόρθωσαν να κάνουν κάτι και να κάνουν υπερήφανη την χώρα, αλλά οι ηλίθιοι της χώρας αυτής θα τρέξουν μόνο για τους τίποτα, αφού τίποτα είναι και αυτό που έχουν στο κεφάλι τους.

Ενώ μιλάμε για άτομα που έπαιξαν στο Survivor και έγιναν ήρωες, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κάναμε ήρωα και τον Δένδια, ο οποίος είχε πει ότι δεν θα μαλώσουμε για «λίγες δεκάδες μέτρα γης» με την Τουρκία, σε σημείο που μέχρι και η ομάδα αλητείας του την είπε. Αλλά δεν θα ήμασταν οι πιο ηλίθιοι του πλανήτη, αν δεν ξεχνούσαμε τα πάντα.

Αλλά ας ρίξουμε και μια ματιά σε επιπλέον κατηγορίες ηλιθίων. Πρώτη και χειρότερη, οι ηλίθιοι που κάθε καλοκαίρι, πάνε και ανάβουν φωτιά για να κάψουν χόρτα όταν φυσάει και τελικά καίνε την μισή την χώρα. Θα πρέπει να υπάρχει θανατική ποινή για αυτούς τους επικίνδυνα ηλίθιους.

Μια άλλη κατηγορία, είναι οι ηλίθιοι που πιστεύουν το παραμικρό που διαβάζουν στο διαδίκτυο. Βασικά, δεν διαβάζουν ακριβώς. Απλώς αυτό που κοιτάνε, είναι οι τίτλοι μιας είδησης και συνήθως σχηματίζουν γνώμη με βάση αυτό. Τα απειροελάχιστα εγκεφαλικά τους κύτταρα, αδυνατούν να διαβάσουν 5 αράδες, οπότε περιορίζονται στον τίτλο και αυτόν μέχρι 150 χαρακτήρες, σαν τις μηχανές αναζήτησης, οι οποίες ωστόσο είναι εξυπνότερες από αυτούς.

Αυτοί οι ευκολόπιστοι ηλίθιοι, είναι το τέλειο εργαλείο της Νέας Τάξης Προβάτων. Γιατί απλά θα τους πουν στις ειδήσεις κάτι και θα το πιστέψουν χωρίς κάποιον έλεγχο. Ή καμιά φορά, ο μοναδικός τους έλεγχος είναι οι «τα παίρνουμε για να σας παραμυθιάζουμε» fact checkers.

Θα θυμάστε τι είχε γίνει παλιότερα με τον Floyd. Μέχρι και στην πατρίδα μας είχε γίνει ντόρος με τα πυροβολημένα να ξαπλώνουν στον λευκό πύργο. Και δωσ’του τα κλάματα στα video και δώσ’του τα χρήματα στις οργανώσεις και δώσ’του τα προσκυνήματα στους μαύρους ζητώντας τους συγνώμη. Τα έχω αναφέρει και σε παλιότερα άρθρα και video οπότε δεν θα επεκταθώ. Βέβαια τόσο οι εκεί ηλίθιοι, όσο και οι εδώ πανηλίθιοι, δεν είχαν καταλάβει ότι όλο αυτό ήταν τρικ για να το χρεώσουν στον Τραμπ. Αλλά, όπως και να έχει, τι γίνεται σήμερα;

Σήμερα παρακαλάνε να έρθει η αστυνομία σε περιοχές που ζήταγαν μέχρι χθες να χαλαρώσει η παρουσία τους, γιατί το έγκλημα έχει φτάσει στον Θεό. Τώρα καραγκιόζηδες τον πούλο πάρτε, τραβάτε να γονατίσετε σε κανέναν μαύρο.

Ένας άλλος καρκίνος της κοινωνίας μας, όπου σφίζετε από ηλίθιους, είναι οι vegans και ο φεμιναζισμός και η προσπάθεια οι γυναίκες να αποφασίζουν πως πρέπει να φέρεται ένας άντρας.

Για τους πρώτους θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο. Και ερχόμαστε -για λίγο- στις φεμινίστριες, οι οποίες έχουν πάρει με το μέρος τους εκατοντάδες καραγκιόζηδες με την ελπίδα μήπως τους κάτσει καμία και ξελαμπικάρει το θολωμένο τους μυαλό και δεν βλέπουν ότι στην ουσία, οι φεμινίστριες χρησιμοποιούνται από την αριστερά για δικούς της σκοπούς.

Βέβαια, για να πούμε του στραβού το δίκιο, φεμινίστριες γίνονται συνήθως οι άσχημες, οι οποίες ζηλεύουν τις μουν@ρες που τα έχουν όλα και θέλουν να τις κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Δείτε για παράδειγμα τι αρνητικά σχόλια λαμβάνει σε κάθε video της η Αγαθή Χριστιάνα και να λέμε και ευτυχώς που υπάρχουν γυναίκες σαν την Αγαθή, αλλά και σαν την Lana Lokteff (η οποία σχεδόν μπαναρίστηκε από παντού) αλλά την Jahnee Desselle (aka theblackmanskeeper), η οποία είναι μαύρη και τους τα χώνει άγρια, σε σημείο που το γ@μημένο σύστημα να μην ξέρει πως να φερθεί. Γιατί, άντε η Lokteff είναι λευκή και την μπανάρουμε, την μαύρη όμως; Θα μας κατηγορήσουν για ρατσιμό αν το κάνουμε. Καμιά φορά τους έρχονται μπούμερανγκ οι μαλακίες που κάνουνε, βλέπε και Τζέιμς Τσαρλς. Βέβαια για τις φεμινοναζί θα αναφερθώ επίσης σε άλλο άρθρο.

Βλέπεις λοιπόν γελοίους, να κάθονται και να βρίζουν άλλους σε άρθρα, υπερασπιζόμενοι τις γυναίκες, την στιγμή που ούτε οι ίδιες υπερασπίζονται τον εαυτό τους. Ένα παράδειγμα για να μην γράφω σεντόνια, ήταν όταν ο Serge Gainsbourg είπε στην Withney Houston ότι θέλει να την βάλει κάτω να της αλλάξει τα φώτα. Ωραίο γκομενάκι η Houston στα νιάτα της, ποιος δεν θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί της;

Όταν αυτό το video ανέβηκε στο Facebook, οι ηλίθιοι υπερασπιστές των γυναικών, που όπως είπαμε χέστηκαν για τις γυναίκες, για να βγάλουν κάνα γκομενάκι το κάνουν, άρχισαν να βρίζουν τον Gainsbourg και να λένε ότι πικράθηκε η Houston και άλλα τέτοια. Βέβαια, αν δεις το video και έχεις IQ λίγο μεγαλύτερο από πετεινό, θα δεις γρήγορα ότι η Houston μόνο στεναχωρημένη δεν ήταν. Ξαφνιασμένη ίσως, εντυπωσιασμένη ναι (δείτε στο 1:28 πχ), αλλά σίγουρα όχι στεναχωρημένη.

Βέβαια, ο φεμινισμός κάνει επικίνδυνες και τις γυναίκες, οι οποίες έχουν αρχίσει να χάνουν τον δρόμο τους και από θηλυκά, έχουν αρχίσει να γίνονται κάτι περίεργα όντα με βυζιά. Περισσότερο οι αριστερές είναι αυτές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι χαλάνε και τις υπόλοιπες, ενώ θέλουν να βάλουν και χέρι στους άνδρες. Δείτε για παράδειγμα πως μεταμορφώθηκε ο -σύντομα ξυπόλητος- πρίγκηψ Χάρης. Του έχει κόψει τα αχαμνά από την ρίζα η φεμινίστρια Μέγκαν.

Μια ματιά σήμερα για να καταλάβετε ότι οι γυναίκες απλά έχουν χάσει τον ρόλο τους. Βέβαια και αυτές είναι υποκρίτριες και ηλίθιες σύγχρονος. Γιατί ηλίθιες; Αφού είναι γυναίκες, το Χόλιγουντ τις δείχνει κάτι ανάμεσα σε θεούς και ανθρώπους. Γιατί απλά και αυτές ακολουθούν ότι τις λένε.

Για παράδειγμα, κλαίνε για τις ταλαίπωρες τις μειονότητες, τους δύστυχους τους «διαφορετικούς», υπερασπίζονται κάποια δικαιώματα, λένε όχι στον ρατσισμό, αλλά τώρα με την Eurovision, αυτήν την προπαγανδιστική αηδία μωρέ, όπου κερδίζει όποιος κάνει τις περισσότερες ανωμαλίες και όχι όποιος έχει ταλέντο, η Παπαρίζου δέχτηκε αρνητική κριτική για τα κιλά της. Ποια, η Παπαρίζου, που μακάρι να ήταν όλες οι γυναίκες έτσι «χοντρές» και σέξι όπως αυτήν.

Και αυτά τα σχόλια, τα έκαναν γυναίκες που συνήθως έχουν για photo προφίλ ένα μικρό τετράγωνο όπου δείχνει το 1/10 του προσώπου τους ή που η μεγαλύτερη φωτογραφία τους, είναι μέχρι το πηγούνι. Τα ίδια έλεγαν και για την Netta με το τραγούδι της Toy, που κέρδισε το 2018 τον ηλίθιο αυτόν διαγωνισμό.

Τι φώκια, τι φακλάνα και τι χοντρέλα την έλεγαν στα σχόλια οι γυναίκες, περισσότερες από τις οποίες είναι και οι ίδιες παχουλές (αν όχι φώκιες), αλλά για αυτές φταίει πάντα ο θυρεοειδής ή τα γονίδια. Εννοείται ότι όλες οι άλλες πάχυναν γιατί τρώνε, σαν την Σούζι που ψεύδεται.

Απόδειξη ότι δεν φταίνε τα γονίδια, αλλά το ότι η Σούζι τρώει παραπάνω. Τα παιδιά του Άρνι, το ένα μεγαλωμένο από αυτόν και ο μπούλης δεξιά μεγαλωμένος από την μάνα του.

Εδώ να πω ότι δεν λέω ηλίθιους όσους εκφράζουν την άποψη τους. Καλά κάνουν και την εκφράζουν, όσο το επιτρέπουν οι πλατφόρμες εννοείται να την εκφράζουμε ακόμη.

Αυτό που είναι παντελώς ηλίθιο ωστόσο, είναι οι διάφοροι καθυστερημένοι που μοιράζονται μαλακίες, είτε για να δείξουν ότι είναι και αυτοί μέσα στα πράγματα και γνωρίζουν (τα παπάρια τους γνωρίζουν), είτε γιατί θέλουν και αυτοί να το παίξουν έξυπνοι, όπως έγινε με το κρέας το Πάσχα και τα εμβόλια που έδιναν και έπαιρναν. Εδώ να πληροφορήσω τους ηλίθιους που τους έπεισε το σύστημα ότι με το κρέας κινδυνεύουν να πεθάνουν, ενώ με το μπόλι όχι, ότι το κρέας είναι αθώο και δεν προκαλεί στο σώμα το παραμικρό, αντίθετα χωρίς αυτό κινδυνεύεις. Βέβαια, για αυτό το θέμα θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο.

Αυτοί οι ηλίθιοι είναι τα χρήσιμα εργαλεία του συστήματος, αφού αναπαράγοντας κάθε παπαριά που διαβάζουν, κάνουν ένα ψέμα να φαντάζει αληθινό. Για παράδειγμα, αν θυμάστε, όταν ο Τραμπ έλεγε ότι τον κοροναίο τον έφτιαξαν σε εργαστήρι της Κίνας, όλοι έπεσαν να τον φάνε και μαζί με αυτούς που είχαν συμφέροντα να το κάνουν, ακολουθούσαν και οι υπόδουλοι των ΜΜΕ και καθυστερημένοι, οι οποίοι την έλεγαν με την σειρά τους στον Τραμπ. Τώρα βγαίνει σιγά σιγά στην φόρα ότι όντως κάτι τέτοιο παίχτηκε και αυτό θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις (όσο μπορούν να το κάνουν βέβαια) τους ηλίθιους που πείστηκαν από τα ΜΜΕ.

Αλλά είπαμε, όταν δούμε αδικία ή ρατσισμό γινόμαστε λιοντάρια, αρκεί όμως να μας έχουν πει από πριν αν πρέπει να φωνάξουμε ή όχι γιατί από μόνες μας δεν ξέρουμε που πρέπει να φωνάξουμε και που όχι. Δεν είμαστε δα και η Greta Thunberg.

Γι’αυτό είναι υποκριτικά όλα αυτά και ηλίθιοι όσοι τα υποστηρίζουν. Γιατί σαν στόχο έχουν τον μηδενισμό των οικογενειών, κυρίως των λευκών αλλά και των αντρών. Γι’αυτό έχουν παραμυθιάσει τις γυναίκες ότι πρέπει να είναι μόνες τους, να έχουν το πολύ μια γάτα για παρέα και να ακολουθήσουν την καριέρα τους χωρίς παιδιά εννοείται.

Και μαζί με τις γυναίκες, ακολουθούν και οι γελοίοι που τις έχουν παντρευτεί, αντί να τις δώσουν τα παπούτσια στο χέρι και να πάνε να βρούνε καμία σοβαρή κοπέλα και να κάνουν οικογένεια.

Βλέπεις η μανία κατά των λευκών αντρών είναι τεράστια, που ξεκινάει από το σχολείο και καταλήγει, αν έχεις τον θεό σου, μέχρι και στον αμερικανικό στρατό.

Πηγαίνετε ρε κουφάλες έτσι να πολεμήσετε τους Ρώσους και θα σας κάνουν την ροδέλα μπουρί.

Στην επίθεση εναντίων των αντρών, παίζουν κύριο ρόλο τα ΜΜΕ, τα οποία πιέζουν τους straight άντρες στο να το γυρίσουν, ενώ πολεμούν και τις σχέσεις (των λευκών εννοείται), προσπαθώντας να εκπορνεύσουν τα πάντα ακόμη και τα παιδιά (δείτε πχ την ταινία Cuties του Netflix), ή να απενεχοποιήσουν το κέρατο από τις γυναίκες.

Και αυτές οι ηλίθιες το ακούνε, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί οι γυναίκες σήμερα, αφού οι περισσότερες έχουν μετατραπεί σε μια πλαστική μάζα και αν δεν βαφτούν, ο Τσάρλι από την κούκλα στου σατανά δείχνει πιο όμορφος από αυτές.

Ευτυχώς σε χώρες όπως η Γεωργία για παράδειγμα, όπου οι γυναίκες τους εξακολουθούν να παραμένουν γυναίκες και δεν ακολουθούν την μόδα αυτήν. Πραγματικά, αν θέλεις να πάρεις γυναίκα για σπίτι, καλύτερα να κοίταγες για ανατολική Ευρώπη, παρά από την υπόλοιπη.

Ένα παράδειγμα αυθεντικών γυναικών, που μεγαλώνουν σωστά, διατηρώντας τα ήθη και τα έθιμα τους (σε άλλα τους video θα τις δείτε). Οι περισσότερες γυναίκες στην ηλικία τους, αμφιβάλλω αν ξέρουν τι κάνει τώρα η κοπέλα στα δεξιά, ενώ σε ένα άλλο ταΐζουν κότες. Και θα έβαζα εκείνο κανονικά, αν δεν έβλεπα στο Ρουκ Ζουκ μια κοπέλα από τας Αθήνας, να λέει ότι τρομάζει αν δει κότα στον δρόμο.

Για να παραμείνουμε στις ηλίθιες και ευκολόπιστες μάζες, μια ματιά στα social media, θα σου εμφανίσει άπειρους από αυτούς. Άτομα που πιστεύουν το παραμικρό, που δέχονται το παραμικρό χωρίς να το ψάξουν παραπάνω και άτομα που πιστεύουν γελοίες θεωρίες που ακόμη και η γάτα μου γελάει. Καλά ρε ηλίθιοι, σας έκαναν να πιστέψετε μέχρι και ότι είναι ζωντανός ο Κένεντι;

Αυτό είναι «τέρας» από την ταινία Pumpkinhead, αλλά για τους ηλίθιους δεν έχει σημασία, νομίζουν ότι είναι κάποιος πολιτικός που δεν έχει προλάβει να μεταμορφωθεί σε άνθρωπο…

Και πάμε λίγο στην νέα γενιά. Θα περίμενε κανείς, ότι οι νέοι με την πρόσβαση που έχουν στο διαδίκτυο, θα γνώριζαν κάποια πράγματα για τον τόπο τους και την ιστορία τους. Εντάξει, καλός ο Ντάνος, αλλά να ξέρουμε και ποιος πολέμησε για την ελευθερία μας, ώστε να μπορούμε εμείς να πηγαίνουμε και να στηνόμαστε με την άνεση μας περιμένοντας να σκάσει μύτη ο κάθε Καφετζής. Αλλά τα παπάκια τους ξέρουν, πάλι καλά που ξέρουν και ξεχωρίζουν ποιο είναι το πλυντήριο από τον φούρνο. Α, και όταν λέω καφετζής, δεν εννοώ αυτόν που πας κάθε πρωί και δίνεις 2-3 ευρώ για καφέ, από τα 500€ που παίρνεις για μηνιάτικο, αλλά αναφέρομαι στον γνωστό ήρωα της Marvel.

Και από την άλλη, βλέπεις αλλοδαπούς μαθητές να αριστεύουν και οι γονείς των πιτογυροαναθρεμένων ελληνόπουλων να ζορίζονται και να γκρινιάζουν όταν σημαιοφόρος γίνεται ένας αλλοδαπός. Γιατί ζορίζεστε ρε ηλίθιοι; Έτσι μάθατε τα παιδιά σας. Εσείς τα περάσατε την ιδέα του «πρέπει να μπω στο δημόσιο για να τα ξύνω όλη μέρα και θα πληρώνομαι χωρίς να κάνω κάτι άλλο» και να μην πιάνουν τα κωλόχερα τους να κάνουν τίποτα, σε σημείο που αν τους δώσεις ένα κατσαβίδι, θα προσπαθήσουν να αλείψουν το μέλι στο ψωμί τους με αυτό.

Βλέπουμε ότι σε video που ρωτάνε τους νέους, τι γιορτάζουν τις συγκεκριμένες ημέρες, συνήθως την 25η Μαρτίου, αυτοί δεν γνωρίζουν και απαντούν ηλίθια, όπως σκέφτονται δηλαδή. Και η ασχετοσύνη τους δεν περιορίζεται μόνο στην ιστορία, αλλά και στα πολιτικά δρώμενα, κάτι που μας δείχνει ότι το IQ της χώρας πέφτει χρόνο με τον χρόνο.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το σχολείο έχει αποτύχει. Ίσως να φταίει το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα, που δεν μπορεί να τους δώσει την απαραίτητη γνώση, παρά τον τεράστιο όγκο της πληροφορίας σήμερα, με αποτέλεσμα οι μαθητές να απαξιώνουν το εκπαιδευτικό σύστημα. Σε λίγα χρόνια, θα μπορείς να περνάς μόνο κρατώντας στο χέρι σου έναν στυλό, αφού θα υπάρχει έλλειψη από σπουδαστές για να πάνε να φοιτήσουν σε μικρές πόλεις και να τονωθεί έτσι και η τοπική αγορά. Γιατί οι φοιτητές και οι φαντάροι για να τονώνουν την οικονομία των τοπικών κοινωνιών είναι και τίποτα παραπάνω.

Οι περισσότεροι σπουδαστές μετά από μερικά χρόνια, που αντί να πάνε να μάθουν καμιά τέχνη να χορτάσουν ψωμί, ακούνε τον έναν και τον άλλο που τους λέει να πάνε να σπουδάσουν. Εξαιρούνται βέβαια αυτοί που όντως πρέπει να σπουδάσουν γιατί το έχουν, όχι αυτοί που πάνε επειδή δεν θέλουν να δουλέψουν.

Όμως υπάρχει λόγος που γίνονται όλα αυτά. Υπάρχει λόγος που οι νέοι σήμερα δεν γνωρίζουν τίποτα πέρα από το instagram και τις διάφορες γλάστρες της TV. Υπάρχει λόγος που το εκπαιδευτικό σύστημα προετοιμάζει να δώσει στην κοινωνία καταναλωτικά όντα χωρίς αξίες, αγράμματα παρά τους τόνους «γνώσης», χωρίς εθνική συνείδηση, χωρίς πίστη, απλά οικονομικά εξαρτήματα στα γρανάζια της «παγκοσμιοποίησης», μιας παγκοσμιοποίησης που στόχος της είναι ο εκμηδενισμός του ανθρώπινου προσώπου.

Υπάρχει λόγος που το σχολείο αντί να διδάσκει στους μαθητές ποιανών προγόνων, ποιου πολιτισμού φορείς και ποιου ηρωικού τόπου είναι κληρονόμοι, να τους εφοδιάζει με την επίγνωση της εθνικής τους ταυτότητας, τους διδάσκει πράγματα εντελώς ανούσια.

Και ο λόγος είναι ότι θέλουν τέτοιους ηλίθιους, τους έχουν ανάγκη. Δεν θέλουν άτομα να έχουν γνώσεις και δεν θέλουν άτομα να σκέφτονται πέρα από το τι φωτογραφία να ανεβάσουν στο instagram. Θέλουν άτομα με μυαλό αμοιβάδας, ίσα ίσα να μπορούν να φέρουν εις πέρας την εργασία τους. Γιατί άνθρωποι που σκέφτονται είναι επικίνδυνοι γιατί μπορεί να ξεσηκώσουν και τους άλλους.

Το σύστημα μας θέλει να είμαστε μόνιμα μαλωμένοι. Έτσι, μπορεί να πείσει τους ηλίθιους να κάνουν αυτά που το σύστημα θέλει. Αν ο κόσμος είναι ενωμένος, τότε οι λιγοστοί έξυπνοι θα μπορέσουν να πάρουν τους ηλίθιους με το μέρος τους και αυτό είναι κάτι που το σύστημα τρέμει. Το σύστημα σε θέλει αποβλακωμένο, να παρακολουθείς ειδήσεις και να δέχεσαι αυτό που σου λένε οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι, όπως ότι τα μνημόνια είναι θεόσταλτο δώρο, ότι οι Πακιστανοί είναι πρόσφυγες και πρέπει να βγείτε με τα σημαιάκια να τους υποδεχθείτε, μπας και λάβετε το Νόμπελ Ειρήνης (αλήθεια, πόσοι από εσάς στην Λέσβο έχετε ακόμη τα σημαιάκια που κουνάγατε για τους δήθεν πρόσφυγες?).

Ένα από τα ταλαίπωρα ασυνόδευτα παιδιά που οι κακοί Έλληνες έχουν κλειστά τα σύνορα και δεν αφήνουν και άλλα σαν αυτό να μπουν μέσα.

Βέβαια, το τελευταίο trend της ηλιθιότητας είναι μερικοί ηλίθιοι που έχουν πειστεί ότι κινδυνεύουν από έναν ίο με θνησιμότητα 1% και έχουν μετατρέψει τον εμβολιασμό σε κουλτούρα ή μόδα και βγαίνουν περιχαρείς στα social media να το ανακοινώσουν, μπας και πάρουν κάνα like και ανέβει για λίγο η ψυχολογία τους.

Μπράβο ρε μάγκα, έκανες ένα εμβόλιο που τώρα δοκιμάζετε και μετράμε συνεχώς θύματα, ενώ το ίδιο έκαναν και άλλα τόσα εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Σ’ωραίος.

Καλά, εδώ ο εμβολιασμός είχε ιερό σκοπό, οπότε το παραβλέπω.

Και όταν μιλάω για σύστημα, αναφέρομαι σε όσους διοικούν μια χώρα, δηλαδή σε αυτούς που πληρώνουν τους πολιτικούς και τους έχουν τσιράκια τους. Τους πραγματικούς κουμανταδόρους της χώρας. Γιατί αν πιστεύετε ότι αυτοί που ψηφίζετε, μπορούν να κάνουν το παραμικρό, χωρίς να λάβουν εντολές, είστε βαθιά γελασμένοι (ή ηλίθιοι ή και τα δύο).

Ακούστε και τι λέει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Οι πραγματικοί κουμανταδόροι στην χώρα, είναι αυτοί που έχουν το χρήμα. Έχουν στο τσεπάκι τους υπουργούς και δικαιοσύνη, ενώ τους ανήκουν και όλα τα ΜΜΕ, ώστε να μπορούν να παίζουν μπάλα ανενόχλητοι. Στην ουσία βλέπεις και διαβάζεις ειδήσεις που θέλουν αυτοί να διαβάσεις και τίποτα παραπάνω. Είσαι φυλακισμένος σε ένα σύστημα που δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό, γιατί για να του κάνεις ζημιά, θα πρέπει να σκέφτεσαι και η σκέψη απαιτεί και ένα απαραίτητο εργαλείο για να γίνει που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις.

Εννοείται ότι δεν θέλουν άτομα να κάθονται και να συζητάνε πόσο πολύ τους έχει σκίσει η κατάσταση και ότι πρέπει να ξεσηκωθούν ως ότου αυτή βελτιωθεί. Θέλουν τρομαγμένους σκλάβους, που θα δεχτούν τα πάντα, προκειμένου να τα έχουν καλά με το σύστημα. Θα δεχτούν τις μειώσεις μισθών, θα δεχτούν τις απλήρωτες υπερωρίες και τις άθλιες συνθήκες εργασίας. Διαβάστε κάθε άρθρο που αναφέρεται στο «ελαστικό 8ωρο» του Χατζηδάκη, για να δείτε οι περισσότεροι να λένε ότι έπαψαν από καιρό να εργάζονται 8ωρο. Αυτούς θέλει το σύστημα, αυτούς που θα δεχτούν τα πάντα.

Και ξέρετε ποιο είναι το πιο τραγικό. Ότι άνθρωποι που μοχθούν για να τα βγάλουν πέρα, που έχουν χάσει τις δουλειές τους, που ψαχουλεύουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε, που έχουν χάσει κάποιον δικό τους επειδή αυτοκτόνησε μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, να συνεχίζουν να ψηφίζουν και να στηρίζουν αυτούς τους άθλιους και άχρηστους τύπους, οι οποίοι δεν δίνουν δεκάρα για αυτούς. Δεν δίνουν δεκάρα για την πάρτι σου. Δεν τους νοιάζει αν ζεις ή αν πεθαίνεις, δεν τους απασχολεί αν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα σου. Τους ενδιαφέρει το χρήμα και να βγάζουν νόμους που ευνοούν τα φιλαράκι τους τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Και τώρα με το παραμυθάκι της πανδημίας, έχουν σαν στόχο τον περιορισμό των κινήσεων και της ελευθερίας μας. Και βήμα-βήμα, το καταφέρνουν να μας τα περιορίζουν.

Και από την στιγμή που κανένας δεν νοιάζεται για το τι συμβαίνει γύρω του, τι παιχνίδια παίζονται στην πλάτη του, πόσο τον έχει πηδήξει το σύστημα, αλλά τον νοιάζει ποιος κέρδισε στο κάθε survivor και τον νοιάζει τι χρώμα φανέλα φοράει ο άλλος, τότε το σύστημα έχει κερδίσει και είναι όλοι ικανοποιημένοι. Οι αμοιβάδες γιατί έχουν θέαμα για να περνάνε τον ολοένα και λιγότερο ελεύθερο χρόνο τους και οι πλούσιοι γιατί παίρνουν περισσότερο χρήμα.

Επιτέλους, τέλος(;)

Όπως έγραψα, προσπάθησα να μιλήσω λίγο για όλα, ενώ θα αναφερθώ εκτενέστερα για κάθε κάποιες κατηγορίες ηλιθίων (πχ vegans και φεμινοναζί). Ωστόσο, επειδή πίσω από όλα αυτά, κρύβεται η αριστερά, θα κλείσω με μια παραποίηση γνωστού κομματιού που παίζουν πολύ οι αριστεροί.

Η αριστερά βαθιά κατάλαβε το, δεν θα πεθάνει μόνη, τσάκισε την.

TL;DR;

Το άρθρο ξεκίνησε για να γίνει μικρό, αλλά κατέληξε τεράστιο. Ξέρω ότι το 90% των «surfer» του διαδικτύου, δεν μπορεί να διαβάσει μεγάλα κείμενα, γιατί βραχυκυκλώνει ο εγκέφαλος τους. Ωστόσο, όπως κάνω συνήθως, θα το κάνω video για όσους βαριούνται να διαβάσουν.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.