Σχετικά με το γράφιμα εποχικής γρίπης VS κοροναίος

Στις τρομολάγνες αναρτήσεις διαφόρων μη «ψεκασμένων» του Facebook, κυκλοφορεί ένα γράφημα που δείχνει κάποια στοιχεία ανάμεσα στην εποχική γρίπη και τον κοροναίο.

Αυτό το γράφημα το αναρτούν στους λογαριασμούς τους οι μενουμεσπιτάκηδες και οι τρομολάγνοι, για να δείξουν ότι ο κοροναίος είναι η μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας, ίσως να την συγκρίναμε με την επίθεση των ρομπότ (ίδια με την ταινία Terminator) ή των εξωγήινων.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο γράφημα.

Όπως μπορείτε να δείτε, την περίοδο 2019-2020, τα κρούσματα της εποχικής γρίπης, ήταν περισσότερα από του κοροναίου την περίοδο 2020-2021, κάτι που το αναφέρει το ίδιο το γράφημα.

Η μεγάλη διαφορά ωστόσο, είναι στους θανάτους και τις νοσηλείες. Αλλά θα πρέπει να αναλογιστούμε και το γεγονός ότι στην περίπτωση του κοροναίου, έβαζαν σαν θανάτους τα πάντα, ακόμη και τα τροχαία.

Σε ένα ακόμη γράφημα από Γαλλία μεριά, ο κοροναίος ο θανατηφόρος, με το ζόρι έφτασε την γρίπη στους θανάτους. Ρε μας και δεν είναι τόσο θανατηφόρος όπως θέλουν να πιστέψουμε. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι οι γιατροί ΔΕΝ αποφασίζουν οι ίδιοι για το πως θα δηλώσουν έναν θάνατο (ή δεν τους επιτρέπουν), αλλά βάζουν τα δεδομένα σε ένα λογισμικό και αυτό τους βγάζει τα αποτελέσματα, δηλαδή κοροναίος.

Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε, ότι όσοι διασωληνόνονται, κατά «μυστήριο» λόγο, πεθαίνουν, ακόμη και αν την προηγούμενη έδειχναν καλά.

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι ο Π.Ο.Υ. έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν ότι «σκάλιζε» τα νούμερα και τα «φούσκωνε».

Γι’αυτό λοιπόν τρομολάγνα μου παιδιά, προτού βάλετε κάτι για να μας τρομάξετε, καλό θα είναι να λέτε τα πράγματα όπως έχουν και να τα λέμε όλα, όχι ότι μας συμφέρει. Ενημερωτικά, ο «ψεκασμένος» Νίκος Αντωνιάδης, για τις «περίφημες» αυτές διασωληνώσεις ψάχνεται και τον βρίζουν.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.