Carma is a bitch Τζέιμς Τσαρλς

Ο James Charles (Τζέιμς Τσαρλς), ένα εξέχον διεμφυλικό μέλος της παγκόσμιας LGBT κοινότητας (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί, διεμφυλικοί) πληρώνει με το ίδιο νόμισμα το θηρίο που αυτός και πολλοί άλλοι, τάιζαν όλα αυτά τα χρόνια.

Η πολιτική ορθότητα λοιπόν, που ο ίδιος και άλλοι σαν κι αυτόν επέβαλαν και εκπροσωπούν, του χτύπησε την πόρτα. Όταν ακόμη και μια ματιά, την θεωρούν «βιασμό» και κατηγορούν τους πάντες και κυρίως τους λευκούς σρεϊτ άντρες ως «βιαστές», ε, του πούστη (pun intended) κάποια στιγμή θα την πληρώσουν και οι ίδιοι, δεν μπορεί.

Πολλοί υπέρμαχοι της πολιτικής ορθότητας την πάτησαν, ήρθε και η σειρά του Τζέιμς Τσαρλς να την φάει (pun intended).

Ο Τζέιμς Τσαρλς λοιπόν, σταρ του YouTube και διάσημος beauty vloggler με 26 εκατομμύρια συνδρομητές, παραδέχθηκε πως έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε ανήλικα αγόρια επειδή «ήταν απελπισμένος».

Το πρόβλημα στις μέρες μας είναι ότι με την ελευθερία που οι γονείς απλόχερα παρέχουν στα παιδιά τους, δίνοντας τους από 5χρ ένα κινητό ή tablet, ώστε να μην τους πρήζουν, μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν video σαν του Τσαρλς και να φάνε ατελείωτη πλύση εγκεφάλου.

Οι υπερευαίσθητες πλέον εταιρίες, οι οποίες μπορούν να διακόψουν κάθε συνεργασία ακόμη και αν πεις μια γυναίκα χοντρή (για άντρες δεν τους νοιάζει, αρκεί να μην είναι μαύρος), έκαναν και εδώ το καθήκον τους, έκοψαν κάθε είδους συνεργασίας μαζί του, εκτός από το Youtube -τουλάχιστον ακόμη.

Για το νεοταξικό Youtube (της Google), αν μιλήσεις για σχέσεις μεταξύ άντρας και γυναίκα ή μιλήσεις για τρόπους για το πως να «ρίξεις» γυναίκες ή να φλερτάρεις, είναι κόκκινο πανί και κλείνει τον λογαριασμό για πλάκα (το έχουν κάνει άπειρες φορές σε πολλούς YouTubers), αλλά για κάτι τέτοια ανώμαλα, είναι απλά Τετάρτη.

Επαναλαμβάνω, ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Τσαρλς, αλλά ούτε ο κάθε Λιγνάδης. Το πρόβλημα είναι ότι τύποι σαν και αυτούς, καθώς και τραγουδιστές που απευθύνονται σε ανήλικα κορίτσια, όπως για παράδειγμα ο καταδικασμένος για παιδική πορνογραφία Austin Jones, θεωρούνται πρότυπο για πολλά ανήλικα παιδιά και έρχονται σε επαφή μαζί τους, είτε απομακρυσμένη, μέσο μηνυμάτων κλπ, είτε από κοντά σε τίποτα δημόσιες εμφανίσεις τους, lives κλπ.

Μην αφήνετε τα παιδιά σας να βλέπουν τέτοιους καραγκιόζηδες. Ούτε να τους ακούνε, αλλά ούτε και να βλέπουν τα video τους. Προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου κάνουν τις περισσότερες φορές και τίποτα παραπάνω. Βάλτε τα να δουν ή να ακούσουν υλικό που βλέπατε εσείς όταν ήσασταν πιτσιρικάδες. Θα τα γλυτώσετε από πολλά κακά.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.