Ο Dave Chappelle αποκάλεσε την ευλογιά των πιθήκων ως ασθένεια των ομοφυλοφίλων

Ο κωμικός Dave Chappelle φαίνεται ότι δεν μασάει μία τους δήθεν social justice warriors, αφού στο σόου του στη Μινεάπολη την περασμένη εβδομάδα, κατηγόρησε τους επικριτές του ως «τρανσέξουαλ τρελούς» και αποκάλεσε την ευλογιά των πιθήκων ως ομοφυλοφιλική ασθένεια.

Την περασμένη Τετάρτη, ένας συναυλιακός χώρος της First Avenue στη Μινεάπολη ακύρωσε απότομα το σόου του Dave Chappelle λίγες ώρες προτού ανοίξει, λόγω της κατακραυγής των woke jombies εννοείται, αναγκάζοντάς τον να μεταφέρει το σόου του μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά στο Varsity Theatre.

Σύμφωνα με μια κριτική από το Star Tribune, το σόου του Chappelle προσέφερε μερικές εκπληκτικές στιγμές, ενώ δεν ξέχασε και το συνηθισμένο του χιούμορ, το οποίο για πολλούς, αγγίζει τα όρια. Το σημειο που άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές των LGBTQ ακτιβιστών ήταν όταν χλεύασε στους 50 διαδηλωτές που είχαν μαζευτεί απ’ έξω από την First Avenue πριν από την παράσταση, απαιτώντας να ακυρωθεί.

Ο Chappelle πέρασε μεγάλο μέρος του χρόνου του μιλώντας για τον θυμό που είχε ξεσηκώσει τον περασμένο χρόνο. Έδωσε μάλιστα και λεπτομέρειες για ένα περιστατικό τον Μάιο, όταν ένας άνδρας τον αντιμετώπισε στη σκηνή του Hollywood Bowl.

Χλεύασε επίσης τους διαδηλωτές που είχαν περάσει λίγες ώρες νωρίτερα έξω από το Varsity Theatre πριν αρχίσει από το σόου, βρίζοντας μέσα από τηλεβόες, ενώ μάλωσαν και με άλλους θαυμαστές. Ο Chappelle τους ανέφερε ως μια μικρή ομάδα τρανσέξουαλ τρελών και αστειεύτηκε ότι πιθανότατα είχαν προσληφθεί από τη γυναίκα του, η οποία είναι αποφασισμένη να στερήσει τη χαρά από τη ζωή του. Επίσης απέρριψε την ιδέα ότι αποτελούσαν πραγματική απειλή.

Ο Chappelle φέρεται να είπε ότι «μπορεί να δει μια ομάδα τρανσέξουαλ να έρχεται από ένα μίλι μακριά» καθώς έκανε το χαρακτηριστικό χαστούκι του μικροφώνου στον μηρό του.

Ωστόσο, η πιο ρατσιστική στιγμή του Chappelle ίσως ήρθε όταν αναφέρθηκε στην επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων ως μια «gay ασθένεια». Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η ευλογιά των πιθήκων εξαπλώθηκε μεταξύ των ανδρών που κάνουν σεξ με άλλους άνδρες.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.