Ο αντί-woke ύμνος του Τζον Ριτς γίνεται hit στο iTunes

Αυτό δείχνει ότι κάτι καλό έχει αρχίσει να γίνεται στον κόσμο…

Ο σταρ της κάντρι Τζον Ριτς κυκλοφόρησε τον νέο του αντί-woke ύμνο, με τον ειρωνικό τίτλο «Πρόοδος», ο οποίος έφτασε στο Νο. 1 στο κάντρι μουσικό chart του iTunes, αφού ο τραγουδιστής προώθησε το σινγκλ στην πλατφόρμα Truth Social του πρώην Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το «Progress», το οποίο γράφτηκε από τον Τζον Ριτς μαζί με τον Jeffrey Steele και τη Vicky McGehee, έχει μια προκλητική στάση ενάντια στις αριστερές, προοδευτικές πολιτικές που οδήγησαν στην απότομη παρακμή των ΗΠΑ υπό τον Πρόεδρο Joe Biden. Το ρεφρέν του τραγουδιού συμπυκνώνει τη κουρασμένη στάση του Ριτς:

Κολλήστε την πρόοδό σας εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος
Κράτα το μεγάλο σου χάος μακριά από εμένα
Αν μας αφήσεις ήσυχους, θα είμαστε όλοι μια χαρά

Σε μια ανάρτηση στο Truth Social την Παρασκευή, ανακοινώνοντας το νέο τραγούδι, ο Ριτς περιέγραψε το νέο τραγούδι ως «το μήνυμά μου στους τυράννους που οδηγούν τη χώρα μας στον πάτο». Το μουσικό βίντεο για το «Progress» παρουσιάζει ένα μοντάζ της λεγόμενης «προόδου» της χώρας υπό την επιρροή της αριστεράς – άδεια ράφια μπακάλικων, εκτοξευόμενες τιμές ενέργειας, ελλείψεις σε βρεφικά γάλατα, ταραχές στους δρόμους και εκτεταμένη αστική κατάρρευση. Οι πιο προκλητικοί στίχοι έρχονται προς το τέλος, όταν ο Ριτς επικαλείται τις αυταρχικές πολιτικές του Μπάιντεν και την εξέγερση της λαϊκιστικής δεξιάς εναντίον της.

Έκλεισαν τους αγωγούς μας και έκλεισαν τις φωνές μας
Έκλεισαν τους κεντρικούς δρόμους μας και έκλεισαν τις επιλογές μας
Μας λύγισαν όλους, αλλά όλα τελείωσαν τώρα
Γιατί το καταλάβαμε. Δεν κάνουμε πίσω

Ο Jeffrey Steele, ο οποίος συνέγραψε το τραγούδι, κυκλοφόρησε το πρόσφατο σινγκλ «Walk Toward the Fire», έναν φόρο τιμής στον δημοσιογράφο Andrew Breitbart για να σηματοδοτήσει τη δέκατη επέτειο από τον θάνατό του, το οποίο έγραψε με τον Jon Kahn.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.