Γιατί επιτρέπουν να έρχονται τόσοι “μετανάστες” εδώ;

Πριν από χρόνια, όταν άρχισε αυτήν η λαθροεισβολή των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, ελάχιστοι είμασταν οι ψέκες που δηλώναμε εναντίον αυτής της εισβολής.

Γιατί όταν περνάς μαζικά τα σύνορα μιας χώρας, είναι σαν να την εισβάλεις, πόσο μάλλον όταν τα περνάς παράνομα και με την βοήθεια του εθνικού μας διακινητή, του Ιάσωνα. Ο Jason λοιπόν, που κατά την άποψη μου κάνει χοντρές μπίζνες με τους Τούρκους διακινητές αλλά για κάποιον μυστηριώδη λόγο, του το επιτρέπουν αντί να τον ψάξουν και αν κάνει όντως παρανομία, να τον κλείσουν στα μπουντρούμια, βάζει ένα μικρό παιδί μπροστά και 40 μαντράχαλους και τους φέρνει στην χώρα κρυφά από το λιμενικό, για να συγκινηθεί η πλέμπα.

Όταν λοιπόν άρχισε όλο αυτό, οι περισσότεροι είχαν πειστεί από τους αριστερούς ότι αυτοί ήταν δήθεν ταλαίπωρες ψυχές που έτρεξαν για να ξεφύγουν από τον πόλεμο και από φόβο μην τους πουν αυτοί οι αριστεροί φασίστες και ρατσιστές, έκαναν πως δεν έβλεπαν ότι σε μία βάρκα με μόλις 2 γυναίκες και 2-3 παιδιά, έρχονταν και 30 μαντράχαλοι, τους οποίους βάφτισαν ασυνόδευτους ανήλικες και έτσι, έκαναν την πάπια. Και όπως και με το μπόλι, έτσι και εδώ, έκριναν όσους έλεγαν το αντίθετο, μήπως και γίνουν έτσι αγαπητοί και τους κάτσει και καμία αριστερή.

Ήταν τότε που φούσκωσαν τα μυαλά των κατοίκων της Λέσβου, ότι θα πάρουν Νόμπελ Ειρήνης και άρχισαν τους χορούς και τα τραγούδια, με τις welcome σημαιούλες στο χέρι, ως ότου καταλάβουν το λάθος που έκαναν και τώρα προσπαθούν μάταια να το σταματήσουν. Αλλά όπως γίνεται συνήθως, η μάζα παίρνει κάτι πρέφα όταν έχει ήδη τελειώσει το πανηγύρι.

Αλλά γιατί δεν τους σταματάει η Ευρώπη; Αφού έχει καταλάβει ότι πλέον αυτό δεν λειτουργεί, αυτοί οι λαοί δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τα δικά μας ήθη και έθιμα, γιατί τους επιτρέπει να έρχονται ακόμη; Γιατί κυνηγάνε όσους λένε ότι βιάζουν και σκοτώνουν κόσμο, ακόμη και με στοιχεία και όχι φορώντας… αλουμινόχαρτο, όπως για παράδειγμα η καθηγήτρια Κριστίνα από το Πανεπιστήμιο Λούντ της Σουηδίας που απέδειξε ότι οι πλειοψηφία των βιαστών είναι ταλαίπωρες ψυχές από τον πόλεμο.

Κάθε φορά που θα διαβάζετε την φράση «ταλαίπωρη ψυχούλα», να πρέπει να δακρύζετε από συγκίνηση εσείς για τα βάσανα που πέρασε ο Σομαλός, ο Αφγανός και ο Πακιστανός. Έτσι δεν λένε; Πρόσφατα βγήκε η πρωθυπουργός της Σουηδίας και είπε ότι κάναμε λάθος, sorry, εντάξει βιάστηκαν κάποιες χιλιάδες, σφαγιάστηκαν και μερικοί, ‘ντάξει μωρέ, δεν έγινε και τίποτα, κλάιν συνεχίζουμε την ζωή μας παρέα με χιλιάδες Σομαλούς.

Η Μέρκελ το 2010 έλεγε ότι η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε, αλλά ήταν η πρώτη που άνοιξε τα σύνορα της Ευρώπης και 10 χρόνια μετά, τους παρακαλούσαν να φύγουν από την Γερμανία, αλλά έχουν φτάσει σε μεγάλο ποσοστό που είναι αδύνατον να φύγουν, ακόμη και αν βγει ο στρατός. Το ίδιο δήλωσε και ο Νικολά Σαρκοζί, την στιγμή που το Ισλάμ κυριαρχεί στην Γαλλία.

Το Ισλάμ είναι επίσης η 2η μεγαλύτερη θρησκεία στον Καναδά και όπως φαίνεται, θα γίνει η πρώτη πολύ σύντομα όχι μόνο στον Καναδά, αλλά και στην Ευρώπη. Γιατί; Γιατί το σύστημα, όπως και με τα μπόλια, σπρώχνει τον κόσμο στην ειρωνία του χριστιανισμού, πλην του Ισλάμ. Πρόσφατη δημοσκόπηση της Gallup δείχνει ότι οι Αμερικανοί που πηγαίνουν κάθε εβδομάδα στην εκκλησία είναι η «τελευταία γραμμή αντίστασης» στον «γάμο» μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και λογικά, θα πρέπει αυτό να αλλάξει.

Έχετε δει διάφορες εικόνες και memes που κοροϊδεύουν την Παναγία ή τον Χριστό, αλλά ποτέ τον Μωάμεθ, γιατί είναι η θρησκεία των ταλαίπωρων ψυχών, αυτών που σφάζουν όσους και όσες πουν κάτι αρνητικό γι’αυτόν. Πρόσφατα ο Επίτροπος της ΕΕ υποβαθμίζει τη σφαγή χριστιανών στη Νιγηρία λέγοντας ότι δεν «έχει σχέση με την θρησκεία». Όχι ρε μεγάλε, καμία σχέση έχεις δίκιο. Απλά τους έκλεψαν στα ζάρια και τους έσφαξαν.

Γιατί όμως τέτοια αγάπη για το Ισλάμ, την στιγμή που βλέπουμε ότι όχι μόνον δεν κολλάνε εδώ, αλλά μισούν και όλους εμάς αποκαλώντας μας άπιστους; Πιστεύω ότι αυτό γίνεται για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει εναντίον των λευκών ανδρών. Γιατί των ανδρών και όχι των γυναικών; Γιατί οι γυναίκες μπορούν να γεννήσουν άνετα παιδιά μουσουλμάνων, οπότε γι’αυτές υπάρχει μια ας πούμε ανοχή από το σύστημα. Αντιθέτως, αν δεν γίνονταν να γεννήσουν παιδιά άλλων εθνικοτήτων, θα τις πολέμαγαν και αυτές. Και ξέρουν επίσης ότι οι γυναίκες λειτουργούν συναισθηματικά και λατρεύουν τον άνδρα που είναι brutal, οπότε και θα πέσουν με τα μούτρα επάνω τους. Δείτε αυτό το video για να καταλάβετε.

Ο πόλεμος των ανδρών έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι που έχει κορυφωθεί, ειδικά σε νηπιακές ηλικίες. Για το θέμα αυτό μίλησε και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος δήλωσε ότι «Θέλουμε λιγότερες drag queen και περισσότερους Τσακ Νόρις» και τον κατηγόρησαν για «ρατσιστικό κρεσέντο», «Γκαίμπελς», «ναζί», «θαλάμους αερίων» (!), «αντισημιτισμό» κλπ, οι γνωστοί πληρωμένοι παπαγάλοι του συστήματος. Έχουν κατακρεουργήσει την Αγκάθα Κρίστι με την μαμημένη πολιτική ορθότητα και τώρα πάνε να βάλουν και το κωλόχερο τους και στην Ιωάννα της Λωρραίνης.

Μάλιστα ο Γιούνκερ τον είχε αποκαλέσει και «Χαίρε δικτάτορα» [19]. Ποιος ο Γιούνκερ που η Daily Mail έγραψε ότι είναι ένας μπεκρής που πίνει κονιάκ για πρωινό [20]; Κοίτα κάτι άτομα που αποφασίζουν για τις ζωές μας.

Αλλά γι’αυτό το θέμα όμως, θα μιλήσω στο επόμενο video.

Οπότε ας δούμε τον 2ο κατά την άποψη μου λόγο και είναι απλός. Τους χρειάζονται. Και τους χρειάζονται όχι για να μαζεύουν φράουλες από τα χωράφια, αλλά για άλλους πολιτικούς λόγους. Πρώτα, ας ακούσουμε τον Σβαµπ τι λέει. Μπορεί να λέει ότι περιμένουν έναν πιο εξαγριωμένο κόσμο σε αυτό το video του 2020 κυρίως λόγω φτώχειας, και μπορώ να πω ότι έπεσε μέσα, είδαμε τι έγινε σε Καναδά και Ολλανδία, αλλά λέει επίσης ότι πρέπει να ληφθούν και κάποια απαραίτητα μέτρα σχετικά, για να αντικρούσουν ίσως όσους ξεσηκωθούν;

Πιστεύω λοιπόν ότι όλοι αυτοί δεν λυπούνται τους ταλαίπωρους μουσουλμάνους. Αν τους λυπούνταν όντως, θα φρόντιζαν ο κόσμος να κάθονταν εκεί και να τους βοηθούσαν να ζήσουν αξιοπρεπώς εκεί, όχι να τους κουβαλήσουν όλους εδώ. Τους χρειάζονται πρώτον για να μαμήσουν τα μεροκάματα, αφού δεν θέλουν να ανέβει η Κίνα. Τι καλύτερο από το να κάνεις την Ελλάδα για παράδειγμα, την Κίνα της Ευρώπης με μισθούς πείνας;

Ένας άλλο λόγος είναι ότι μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι στρατιώτες που θα εκτελούν όλες τις εντολές χωρίς αντίρρηση. Εκεί που η αστυνομία δεν μπορεί να επιβάλει την τάξη στους επαναστατημένους ας πούμε αγρότες που θέλουν να τους αρπάξουν την γη με το έτσι θέλω, τι καλύτερο από το να έχεις τζιχαντιστές στρατιώτες που δεν σκέφτονται αλλά εκτελούν; Εδώ η αστυνομία δεν μπορεί καλά καλά να κάνει αυτούς καλά, δείτε αυτό το μικρό απόσπασμα.

Ή ακόμη καλύτερα, αν δεν τους κάτσει το παραμύθι με την δήθεν επίθεση από εξωγήινους, μπορούν να βάλουν όλους αυτούς να μας επιτεθούν, ώστε να πούμε ναι σε όποια παγκόσμια κυβέρνηση μας υποσχεθεί ότι θα μας σώσει.

Αλλά ας δούμε και λίγη ιστορία. Ο Χίτλερ δεν τον πήγαινε καθόλου τον Χριστιανισμό. Τον θεωρούσε μαλθακό, πράο. Σύμφωνα με τον Υπουργό Εξοπλισμών του 3ου Ράιχ, είχε δηλώσει:

«Βλέπετε, ήταν η ατυχία μας να έχουμε λάθος θρησκεία. Γιατί δεν είχαμε τη θρησκεία των Ιαπώνων, που θεωρούν τη θυσία για την πατρίδα ως το ύψιστο αγαθό; Η θρησκεία του Μωάμεθ θα ήταν επίσης πολύ πιο συμβατή με εμάς από τον Χριστιανισμό. Γιατί έπρεπε να είναι ο Χριστιανισμός με την πραότητα και την μαλθακότητά του;»

Ο Χίτλερ πίστευε ότι αν υπήρχε στην Ευρώπη η θρησκεία που εξυμνεί τον ηρωισμό και που ανοίγει τον έβδομο Παράδεισο μόνο στον τολμηρό πολεμιστή, τότε θα είχαν κατακτήσει τον κόσμο. Το Ισλάμ για τον Χίτλερ ήταν η «θρησκεία που πίστευε στη διάδοση της πίστης με το ξίφος και στην υποταγή όλων των εθνών σε αυτήν την πίστη».

Βλέπετε το Ισλάμ, παρότι πολλοί υποστηρίζουν πως είναι θρησκεία ειρήνης κι αγάπης, στην ουσία είναι μία θρησκεία που προωθεί την βία και την σκληρότητα, που επιζητά την παγκόσμια κυριαρχία. Μια θρησκεία που ονειρεύονταν η Γερμανική πολεμική μηχανή.

Βλασφημία, μοιχεία, κατασκοπεία ίσον θάνατος. Τρομοκρατία ίσον εξορία. Η λίστα των ποινών που ισχύουν για όσους δε συμμορφώνονται με το νόμο της Σάριας είναι μακρά και σίγουρα, προκαλεί φρίκη [6].

Μα είναι δυνατόν να προωθεί η Ευρώπη αυτόν τον σκληρό νόμο; Για να καταλάβεις αν τον προωθεί, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τις σχετικά πρόσφατες ειδήσεις.

Στις αρχές του 2018, η γερμανική κυβέρνηση έθεσε σε ισχύ τον νέο της νόμο για ρητορική και υποκίνηση μίσους, ενώ έδωσε και διορία μέχρι το τέλος του 2017 τα social media να προετοιμαστούν για τον νόμο αυτόν [6]. Από το 2018, όσα sites ή social media δεν αφαιρούν σχετικές αναρτήσεις, θα τιμωρούνται με βαριά πρόστιμα [7].

Και παρότι οι κυβερνήσεις που περνάνε τέτοιους νόμους υπόσχονται ότι γίνονται για το καλό μας και για να αποτρέπουν την διάδοση των fake news, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλο αυτό γίνεται για να αποτρέπεται η κριτική κατά του Ισλάμ [8, 9, 10, 11].

Και αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, απλά ρίξτε μια ματιά τι γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η αστυνομία δουλεύει υπερωρίες για να ελέγχει τα social media για κριτικές προς το Ισλάμ [12].

Αυτό μας δείχνει ότι η Γερμανία, καθώς και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προστατεύουν εδώ και χρόνια το Ισλάμ από την κριτική. Τουλάχιστον στην Γερμανία, οι ιμάμηδες χαίρουν εξαιρετικής λατρείας από την κυβέρνηση [13, 14], ενώ η Άγκελα Μέρκελ έκανε πολλές προσπάθειες για να δείξει στον γερμανικό λαό και στους ευρωπαίους ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία αγάπης [15, 16].

Όλοι αυτοί οι νόμοι και η καταπίεση θα έχει ένα αποτέλεσμα, την σιωπή όλων των επικριτών του Ισλάμ και την αύξηση της επιρροής του Ισλάμ στην Ευρώπη. Και θα έρθει ο καιρός που η Γερμανία δεν θα κρύβεται πια για τον πραγματικό σκοπό των νόμων της, αφού δεν θα υπάρχουν πλέον οι επικριτές μιας και θα έχουν όλοι τους σιωπάσει, μιας και η ελευθερία της έκφρασης σύντομα θα αποτελεί ανέκδοτο.

Πριν μερικά χρόνια μια 19χρονη κοπέλα κρίθηκε ένοχη περί «ρατσιστικού και προσβλητικού μηνύματος σε δημόσιο μέσο», επειδή ανέβασε στο instagram στίχους από το I’m Trippin του Snap Dogg [6]. Η κοπέλα δικαιολογήθηκε ότι το έκανε σαν φόρο τιμής για ένα αγόρι που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά το δικαστήριο είχε άλλη γνώμη, αφού τέθηκε σε περιορισμό κατ’ οίκον για οκτώ εβδομάδων και της ζητήθηκε να πληρώσει τα έξοδα ύψους £500 και προσαύξησης θύματος £85.

Βλέπουμε να τιμωρείται μια κοπέλα, η οποία δεν έγραψε η ίδια τους στίχους απλά ανάρτησε στο προφίλ της ένα κομμάτι από ένα τραγούδι ενός μαύρου ράπερ (δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό), το οποίο τραγούδι γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στην Αμερική (!). Οι στίχοι που ανάρτησε ήταν «kill a snitch nigga, rob a rich nigga» και τιμωρήθηκε γιατί χρησιμοποίησε την «Λέξη Ν» (aka nigga), λέξη που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε οι μαύροι [7].

Και φυσικά δεν είναι και πολύ μακριά η ώρα που θα πρέπει να σκέφτεσαι διπλά τι αναρτάς στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, αφού το 2018 επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών σε κάτοικο του Βόλου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της πόλης, για τη χρήση χαμογελαστής φατσούλας (emoticon) στο Facebook [9].

Μάλιστα η ελληνική νομοθεσία έχει ενσωματώσει το πρωτόκολλο του Στρασβούργου για το διαδικτυακό έγκλημα. Το λεγόμενο «Πρωτόκολλο του Στρασβούργου» είναι ψηφισμένο από το 2003 σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιχειρεί να βάλει τέλος σε ρατσιστικά, ομοφοβικά και συκοφαντικά σχόλια και αναρτήσεις, στο διαδίκτυο, σε blogs και μέσα κοινωνικής δικτύωσης [10].

Σήμερα με την τεχνολογία που έχουμε και με την σύνδεση όλων μας -σχεδόν- στο διαδίκτυο, το να «εξαφανίσεις» κάποιον δεν απαιτεί παρά μόνον μερικά κλικ και θα έχει εξαφανιστεί από παντού, δεν χρειάζεται το κάψιμο βιβλίων που έκαναν οι ναζί [20]. Άλλωστε για πολλούς νέους τουλάχιστον (αφού και οι ναζί σε αυτούς στόχευαν), αν δεν υπάρχει κάτι στο Facebook, Twitter ή Youtube Tik-tok, τότε απλά αυτό δεν υπάρχει. Γι’αυτό και μαμάνε τις παιδικές ταινίες με την προπαγάνδα τους και βγάζουν συνεχώς remakes, γιατί τα νέα παιδιά θα βλέπουν αυτά που έχουν καλύτερη ποιότητα και όχι τα παλιά.

Όπως και να έχει, οι τζιχαντιστές αργά ή γρήγορα θα αντιληφθούν, αν δεν το έχουν ήδη κάνει, ότι οι ηγέτες της Ευρώπης είναι στην ουσία με το μέρος τους, θα μυριστούν την αδυναμία τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την κυριαρχία τους και γιατί όχι, την επιβολή του νόμου της Σάρια σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όλο αυτό το σύστημα που επιβάλουν οι ηγέτες, είναι βγαλμένο κατευθείαν από την κομμουνιστική Ρωσία, ενώ ακολουθείτε μια τακτική αποδυνάμωσης σε όσους είναι ψέκες. Πρόκειται για έναν αφύσικο τρόπο σκέψης, που τον επιβάλουν στον κόσμο οι διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, ο Τύπος, οι επιχειρήσεις και άλλοι παράγοντες που παρακινούν την μάζα. Όλες αυτές οι ανοησίες προκαλούν σύγχυση ανάμεσα στις κοινωνικές ομάδες και αυτός είναι ο σκοπός τους.

Με λίγα λόγια σου λένε ότι ακόμη και αν δεν έκανες κάτι παράνομο ή κακό, αποφασίζουν ότι οι σκέψεις σου ήταν «ακάθαρτες» για να γίνονται ανεκτές από το σύστημα και έτσι χρεώνεσαι σαν να έκανες κάτι παράνομο.

Το ερώτημα ωστόσο είναι άλλο, μέχρι που μπορεί να φτάσει όλο αυτό; Σε αυστηρότερες κυρώσεις για την «λάθος σκέψη»; Ποινικοποίηση της κριτικής προς το κράτος; Ειδικά στρατόπεδα για τους «αντιφρονούντες», όπως βλέπαμε έφτιαχναν σε Κίνα και Αυστραλία για όσους είχαν κορονοϊό; Στην παράδοση τους στην «αστυνομία της Σαρία», η οποία βρίσκεται πλέον παντού [12], για την παραδειγματική τιμωρία τους;

Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας, όποια στιγμή θελήσει, θα μπορεί να κατηγορήσει κάποιον άλλο σαν ρατσιστή και να επιδιώξει την τιμωρία του. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αύριο κάποιος λαθρομετανάστης δεν θα σου κάνει μήνυση για ρατσιστική επίθεση και θα τιμωρηθείς με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να ελέγξουν αν αυτό όντως συνέβη ή όχι;

Και τέλος, ποιος μας εγγυάται ότι όλη αυτή η ελευθερία δεν γίνεται για το Ισλάμ; Πως είναι δυνατόν να θεωρούνται σαν μηνύματα μίσους αναρτήσεις τύπου «το Ισλάμ θα καταλάβει τον κόσμο», την στιγμή που οι ίδιοι οι θρησκευτικοί ηγέτες του Ισλάμ λένε το ίδιο;

Πως είναι δυνατόν να φυλακίζονται οι ηγέτες ακροδεξιών κομμάτων στην Βρετανία για «εγκλήματα μίσους» [12], την στιγμή που οι Βρετανοί βιώνουν πολύ μεγαλύτερο μίσος από τους μετανάστες;

Αν λοιπόν είσαι Γάλλος ή Γερμανός ή Βρετανός ή Έλληνας, σύντομα δεν θα σου επιτρέπεται να φέρνεις αντιρρήσεις στις αποφάσεις τις κυβέρνησης, αποφάσεις που έχουν σκοπό να διαλύσουν κάθε έθνος, αλλιώς η αστυνομία θα έρθει στην πόρτα σου «διά υπόθεσιν σας». Θα πρέπει να μάθεις να δέχεσαι ότι σου πλασάρουν τα ΜΜΕ, ώστε να μην θεωρηθείς «αλήτης» ή «αναρχικός» και να πρέπει να κινείσαι υπογείως για την υπόλοιπη ζωή σου, σαν τους «κακούς» του Demolition Man. Προσπάθησαν να το εφαρμόσουν με τον κοροναίο, αλλά δεν τους βγήκε.

Το σύστημα πλέον θέλει έναν κόσμο αποστειρωμένο, όπου όλοι θα δέχονται τα πάντα, χωρίς την παραμικρή αντίδραση, όπως συνέβαινε στην ταινία «Demolition Man (1993)» [11]. Και δεν θα μπορείς να πεις τίποτα που στέκεται κόντρα στο σύστημα, όπως για παράδειγμα έναν ιερέα από την Ισπανία, τον οποίον Θέλουν να βάλουν φυλακή επειδή είπε ότι «η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία» [12], ενώ η Google απέλυσε έναν υπάλληλο της, επειδή είπε ότι οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες στον χώρο της τεχνολογίας [13].

Και το καλύτερο όλων ξέρεις ποιο είναι; Ότι με την δύναμη που έχει το Facebook και με την κυριαρχία των ηλίθιων σε αυτό (ναι, είναι περισσότεροι, το είπα και σε προηγούμενο video), μπορούν να βλάψουν την υπόληψη σου ή και την σωματική σου ακεραιότητα, με μια απλή ανάρτηση. Αν δηλαδή σε βάλουν στο μάτι για κάτι άλλο που είπες ή έκανες παλιότερα, μπορούν να σε τιμωρήσουν όπως και όταν θέλουν.

Προσπαθούν να γεμίσουν την κοινωνία με άτομα που αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή, που σέβονται μόνον ισχυρούς άνδρες, που βλέπουν τις γυναίκες σαν σκυλιά, που χτυπούν κλέβουν και βιάζουν αλύπητα τους κατοίκους των πόλεων [13, 14, 15], ενώ παράλληλα προσπαθούν να φιμώσουν την κοινωνία και τους νόμιμους πολίτες της με νόμους που τους κόβει κάθε δικαίωμα να πουν την άποψη τους ή να αντισταθούν σε όλο αυτό το πράγμα εξαθλίωσης της χώρας τους.

Πάντως για τον Έλληνα δεν ανησυχώ, με 2-3 καθρεφτάκια και με μερικές χάντρες θα τους πείσουν ότι όλα αυτά είναι για το καλό τους και θα το δεχτούν. Άλλωστε το μυαλό του μέσου Έλληνα μηδενίζει κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, αφού πρώτα έχει δει το δελτίο ειδήσεων και του έχουν κάνει την απαραίτητη πλύση εγκεφάλου.

Και προτού σκεφτείς «Α, να ακόμη ένας φασίστας ή ρατσιστής» ή ότι άλλη «ταμπέλα» έχουν εφεύρει σήμερα για να φοβίζουν τον κόσμο ώστε να μην μιλάει και να μην φέρνει αντιρρήσεις, σκέψου λιγάκι το εξής. Στην Γερμανία, η υπηρεσία Μετανάστευσης που χορηγούσε μαζικά άσυλο σε χιλιάδες Ιρακινούς και Αφγανούς μετανάστες που δεν πληρούσαν τους όρους [21], ο πρώην «γαλάζιος» δήμαρχος του Μεσολογγίου, Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, Γιώργος Πρεβεζάνος, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξης για την υπόθεση μεταφοράς μεταναστών από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στο εξωτερικό [22], ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένας 52χρονος ομογενής από τη Γεωργία, που κυκλοφορούσε με το ψευδώνυμο «Zoras Baron», ο οποίος μάλιστα δήλωνε εκδότης και συναντούσε υπουργούς [23, 24], συνελήφθη και προφυλακίστηκε ως ο εγκέφαλος μιας εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε παράνομα αλλοδαπούς μετανάστες από την Ελλάδα στην Ιταλία έναντι 4000 ευρώ το «κεφάλι» ενώ διέθετε και πολυτελή θαλαμηγό με σημαία Τουρκίας για τα παράνομα ταξίδια. Επίσης, δύο στελέχη της ΝΔ βρέθηκαν ανάμεσα στους συλληφθέντες κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων [25].

Φαντάσου τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη και τι μίζες παίζουν. Βάλε στο παιχνίδι και τις ΜΚΟ που παίρνουν επίσης μίζες εκμεταλευόμενοι τους πρόσφυγες [26], για να ολοκληρωθεί το καρέ. Οπότε καταλαβαίνεις τον «πόνο» που νιώθουν για τους πρόσφυγες και μετανάστες, έτσι;

Πρόκειται για μια τρέλα η οποία και πρέπει να σταματήσει. Είναι απορίας άξιο πως οι άνθρωποι δέχονται ότι τους πλασάρουν τα ΜΜΕ και δεν αντιδρούν ή πως επιτρέπουν να τους χαρακτηρίζουν «φασίστες» όταν φέρουν την αντίρρηση τους σε κάτι που θεωρούν παράλογο. Δεν πρέπει οι πολίτες μιας χώρας να επιτρέπουν σε αυτούς τους ανθρώπους να ελέγχουν την κοινωνία τους.

Γι’αυτό, κλείνοντας το video να σου προτείνω κάτι. Μην μιλάς για τίποτα. Μην κρίνεις τίποτα που θεωρείς στραβό. Να φοβάσαι την εικόνα που θα δείξεις στα κοινωνικά δίκτυα. Να δέχεσαι ότι σου σερβίρουν σαν θετικό. Να φοβάσαι να πεις την άποψη σου, γιατί δεν θέλεις να πας κόντρα στους «άλλους» και να σε βρίζουν μετά στα «φεϊσμπούκια».

Αλλά αν σε μερικά χρόνια, λαθρομετανάστες μπουν στο σπίτι σου με το έτσι θέλω και δεν θα μπορείς να τους βγάλεις έξω με τίποτα (όπως είμαι σίγουρος ότι θα γίνει σύντομα σε πολλούς έξυπνους που θέλησαν να βγάλουν εύκολα λεφτά [16]), γιατί ο νόμος θα κάνει τα στραβά μάτια, να θυμάσαι ότι το βούλωνες όταν έπρεπε και δεχόσουν τα πάντα.

Αν σε απειλήσουν, σε χτυπήσουν ή βιάσουν την γυναίκα σου, να θυμάσαι ότι πριν χρόνια έτρεμες να πεις την άποψη σου ή/και την αντίθεση σου.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.