Η περίπτωση της Μαρίζας Προβατά και η απάντηση του χειρούργου

Πριν μερικές ημέρες, είχε γίνει viral το video της 30χρονης εκπαιδευτικού Μαρίζας Προβατά, η οποία κατήγγειλε ότι «κατέληξε στην Εντατική με μυοκαρδίτιδα από το Pfizer«.

Για το θέμα είχε ασχοληθεί και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος της πήρε συνέντευξη μέσο της διαδικτυακής του εκπομπής, «Ζούγκλα».

Όπως αναφέρει και η ίδια στη συνέντευξή της που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, το εμβόλιο την έστειλε στο νοσοκομείο και μάλιστα στη ΜΕΘ, αφού παρουσίασε μυοκαρδίτιδα.

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει να δούμε και την απάντηση του χειρούργου στο Γ.Ν. Λιβαδείας, Κωνσταντίνου Πλιακοστάμου, η οποία δεν είναι και η καλύτερη, για γιατρό τουλάχιστον. Μια τέτοια απάντηση είναι επιπέδου καφενείου.

Δείτε μερικά από τα σχόλια του χειρούργου.

Ενδιαφέρον έχει και η απάντηση της Μαρίζας στην ανάρτηση του Πλιακοστάμου.

Το ζήτημα είναι ότι εφόσον έκανε τις απαιτούμενες εξετάσεις και αποδείχτηκε ότι είχε αυξημένη τροπονινη, γιατί οι γιατροί δεν προχώρησαν σε περαιτέρω εξετάσεις, εφόσον η αύξηση της ενδεχομένος να σημαίνει καρδιακό πρόβλημα, αλλά την προέτρεψαν να πάει σπίτι της, ενώ τελικά αναγκάστηκε να τους πιέσει η ίδια, για να την εξετάσουν και να γλυτώσει έτσι τα χειρότερα.

Όσο αφορά τον Πλιακοστάμο που απάντησε, είναι γενικά μεγάλη μούρη και φανατικός του εμβολιασμού, ενώ όπως φαίνεται, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προστατεύει το γόητρο του νοσοκομείου. Για παράδειγμα, ο πατέρας 16χρονης που πέθανε στην Θήβα τους κατηγόρησε για λάθος τους που οδήγησε στον θάνατο της, με τους γιατρούς να «ορκίζονται» ότι ακολούθησαν πιστά τους κανονισμούς. Γενικά παίζει πολύ η συνάρτηση: νοσοκομεία = ΜΕΘ = Θάνατος.

Παλιότερα μάλιστα, είχε αποκαλέσει ζώα όσους δεν εμβολιάζονται, διαγράφοντας αργότερα την ανάρτηση του αυτή.

Θα ήθελα να δω αν ασχοληθεί παραπάνω ο Μάκης, έπειτα από την «επίθεση» που δέχτηκε από τον γιατρό στην ανάρτηση του. Θα έχει ενδιαφέρων.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.