Περί Τραμπ και της πολιτικής του για παιδιά χωρισμένα απ’ τους γονείς τους

Πριν λίγες ημέρες, έγινε κάτι σαν πανικός από τα ΜΜΕ και την δήθεν πολιτική του Τραμπ για τα παιδιά που μπαίνουν παράνομα στις ΗΠΑ, να χωρίζουν από τους γονείς τους. Για να δούμε ωστόσο τι πραγματικά έγινε και τι δεν λένε τα ΜΜΕ.

Μέχρι και κλάμα έπεσε για να συγκινηθεί ο κόσμος…

Οπότε με αυτό το «κλάμα» θα πρέπει οι ΗΠΑ να ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα τους και να δέχονται οποιονδήποτε. Μάλιστα, το CNN έκανε ολόκληρο αφιέρωμα για το κλάμα των παιδιών στα σύνορα, ενώ κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία δήθεν από τα παιδιά που βρίσκονται σε κλουβιά, για να αποδειχτεί τελικά fake news (τι άλλο θα ήταν, αφού μιλάμε για το CNN).

Εδώ θα πρέπει να σου πω ότι αν πιστεύεις ότι οι δημοσιογράφοι νοιάζονται έστω και το ελάχιστο για τα παιδιά αυτά, θα πρέπει να είσαι ηλίθιος. Απλά κόντρα στον Τραμπ θέλουν να πάνε (θα το εξηγήσω παρακάτω αναλυτικότερα), που σημαίνει ότι ακόμη και αν ο Τραμπ τον καταργούσε αυτόν τον νόμο, πάλι αυτές οι ύαινες της δημοσιογραφίας θα έβγαιναν και θα έλεγαν ότι έκανε λάθος.

Αν στα αλήθεια νοιάζονται για τα παιδιά, γιατί δεν βγήκε κανείς να πει για το Tweet του Peter Fonda, όπου έλεγε ότι ήθελε να «σπάσει» τον γιο του Τραμπ από την μητέρα του και να τον βάλει σε κλουβί με παιδεραστές (απολογήθηκε γι’αυτό λίγο αργότερα), ενώ απείλησαν και την εγγονή του Τραμπ.

Από την άλλη, ένας εθελοντής των Δημοκρατικών απειλούσε να σκοτώσει τα παιδιά των Ρεπουμπλικανών «για την πολιτική μετανάστευσης». Αλλά είπαμε, νοιάζονται για τα παιδιά.

Τι συγκινητικό που νοιάζονται τόσο πολύ γι’αυτά τα παιδιά, ενώ θέλουν να σταματήσουν αυτό το πρόγραμμα, το οποίο στην πραγματικότητα τα σώζει από την σεξουαλική εκμετάλλευση. Μάλιστα σύμφωνα με έρευνα, το 80% των γυναικών που περνάνε τα σύνορα των ΗΠΑ από το Μεξικό, βιάζονται.

Οι ίδιοι οι γονείς είναι που αδιαφορούν για τα παιδιά τους και τα χρησιμοποιούν σαν μέσο πίεσης, κάτι που κάνουν και οι μουσουλμάνοι μετανάστες. Γιατί δεν το αναφέρει κανείς;

Μάλλον η συγκίνηση των ΜΜΕ ήταν τόσο μεγάλη, που ξέχασαν να αναφέρουν ότι η κυβέρνηση Ομπάμα τα είχε σε χειρότερα κελιά, σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο. Αλλά είπαμε, το Τραμπ είναι ο κακός και ο Ομπάμα ο καλός.

REUTERS/Ross D. Franklin/Pool

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι λέει η γερουσιαστής των Δημοκρατικών Tammy Baldwin, όταν η δημοσιογράφος την ρωτάει αν επέκρινε και την κυβέρνηση Ομπάμα για το ίδιο θέμα. Ακούστε πως χάνει τα λόγια της και δεν ξέρει τι να πει. Όχι, ασφαλώς και δεν είχε πει τίποτα τότε γιατί δεν υπήρχε το παιχνίδι που θέλουν να παίξουν στον Τραμπ.

Μάλιστα, όταν η κυβέρνηση Ομπάμα σκότωνε με τα drone αθώους πολίτες (και μεταξύ αυτών και παιδιά), πάλι κανείς δεν έλεγε τίποτα. Πως όλοι ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν για τα παιδιά των μεταναστών;

Και η Χίλαρι Κλίντον έλεγε επίσης ότι τα παιδιά των μεταναστών θα πρέπει να στέλνονται πίσω, δεν είδα κανέναν να «κλαίει» γι’αυτό.

Αν κάποιο από τα ΜΜΕ νοιάζεται περισσότερο για τα παιδιά αυτά, είναι ασφαλώς το TIME, το οποίο και έβγαλε το παρακάτω εξώφυλλο, το οποίο έγινε ανάρπαστο στα social media.

Εννοείται ότι το TIME νοιάζεται για τα άλλα παιδιά. Μάλιστα ο μεγάλος ντόρος έγινε όταν το TIME κυκλοφόρησε το παραπάνω εξώφυλλο, αφού αποφάσισε ότι πρέπει να αντισταθούμε σε όλο αυτό. Και αφού το είπε το TIME, ήρθε η ώρα να επαναστατήσουμε.

Το ΤΙΜΕ νοιάζεται για τα παιδιά όλου του κόσμου, εκτός των Αμερικανών, αφού σε παλιότερο τεύχος του προωθούσε την άτεκνη ζωή.

Μάλιστα βγήκε και ο πρόεδρος του Καναδά να πει ότι δεν κάνουν έτσι αυτοί στον Καναδά, για να δείξει και αυτός με την σειρά του την δυσανασχέτηση του επί του θέματος.

Απλά μέσα στους λυγμούς του ξέχασε να αναφέρει ότι και ο Καναδάς κάνει το ίδιο με τα παιδιά των μεταναστών και ίσως και χειρότερα από τις ΗΠΑ.

Όλη αυτή η προπαγάνδα, όλα αυτά τα γελοία κλάματα στην TV, όλες αυτές οι fake φωτογραφίες γίνονται για να παραπλανήσουν τον κόσμο και να προωθήσουν την δική τους ατζέντα. Ο Τραμπ τους κάθεται εμπόδιο σε όλο το σχέδιο τους και πρέπει να τον κάνουν να φαίνεται ο κακός λύκος, αφήνοντας απ’έξω τους προηγούμενους προέδρους.

Ποια η λογική πίσω από αυτό; Ο καθένας θα μπορεί να πάει όπου θέλει, αρκεί να έχει ένα παιδί μαζί του. Ακόμη και οι χειρότεροι εγκληματίες και δολοφόνοι, του ISIS για παράδειγμα, θα μπορούν να περνάνε ελεύθερα από όπου θέλουν, χωρίς έλεγχο, αρκεί να έχουν ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά τους και να κλαίει.

Με αυτούς τους υπέροχους τύπους θέλουν να γεμίσουν την Δύση…

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.