Πως προσπαθούν να μας τρομάξουν με τον Covid

Γράφει το CNN: «Τα εμβόλια Covid-19 λειτουργούν για να μειώσουν σημαντικά την πιθανότητα ενός ατόμου να νοσηλευτεί ή να πεθάνει. Ωστόσο, σχεδόν το ένα τρίτο των Αμερικανών δεν έχουν κάνει την μία δόση και περισσότερο από το 40% δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Τι λειτουργεί λοιπόν για να κάνει περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο; Μία απάντηση φαίνεται ξεκάθαρη στις δημοσκοπήσεις και στον πραγματικό κόσμο: ο φόβος«.

Άρα, μήπως τα ΜΜΕ έπαψαν πλέον να προσπαθούν να μας πείσουν να κάνουμε το εμβόλιο, αλλά θέλουν να μας τρομάξουν ώστε να πάμε να το κάνουμε; Και γιατί δεν μπορούν πλέον να μας πείσουν; Γιατί τα δεδομένα δείχνουν τα πράγματα κάπως διαφορετικά από τι τα παρουσιάζει το CNN. Για παράδειγμα και σύμφωνα με νεότερα δεδομένα από το CDC, πάνω από 4000 άτομα πήγαν νοσοκομείο ή πέθαναν παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Άρα από τι ακριβώς μας προστατεύει το εμβόλιο; Α, ναι, να το περάσουμε ήπια.

Από την άλλη, στην Κρήτη προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο και αναφέρουν ότι στις ΜΕΘ είναι μόνο ανεμβολίαστοι. Μάλιστα, ο διευθυντής της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Δημήτρης Γεωργόπουλος, μας λέει -με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του- ότι η Κρήτη θα ζήσει ότι η Ιταλία στο πρώτο κύμα. Εννοείται ότι θα πιστέψουμε περισσότερο τα δεδομένα του -κάθε- Γεωργόπουλου, που ξέρουμε ότι στην Ελλάδα μπαίνουν στις θέσεις που μπαίνουν με αξιοκρατικές διαδικασίες, παρά το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών της Αμερικής που όλοι τους εκεί μπαίνουν με βύσμα και του οποίου ο διευθυντής, εκτός των άλλων, μας λέει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το ιό κανονικά, όπως οι μη.

Παρότι τα ΜΜΕ προσπάθησαν με το καλό να πείσουν τον κόσμο να πάει να κάνει κανονικά το εμβόλιο του, όπως αναφέρει σε άρθρο του το newsit.gr, τονίζοντας τα καλά που κάνει το εμβόλιο στο σώμα μας που θα έκαναν και τον καλύτερο πλαστικό χειρούργο να τα διαβάζει με δέος, ο κόσμος επιμένει να μην θέλει να το κάνει. Για παράδειγμα, μας είπαν ότι μεγαλώνει το στήθος των γυναικών και γιατί όχι, μπορεί να μεγαλώνει και το πέος των ανδρών αφού βοηθάει στην λίμπιντο. Άρα τι έχουμε εδώ; Μεγάλο στήθος, αυξημένη λίμπιντο και και με τις δωρεάν τσοντούλες που δίνει η Sirina, θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε.

Τι άλλο δηλαδή να μας πουν, μήπως και ξεχάσουμε τις άλλες παρενέργειες που αφήνει το εμβόλιο και πάμε επιτέλους και το κάνουμε το ρημάδι, να βοηθήσουμε έτσι και τις εταιρίες που τα κατασκευάζουν να ανασάνουν με «ενισχυτικά» κέρδη. Εδώ μέχρι την Άνιστον έβαλαν να σας τρομάξει ότι δεν θα σας κάνει ξανά παρέα, τι άλλο θέλετε επιτέλους να πάτε να το κάνετε;

Αφού λοιπόν δεν κατάφεραν με το καλό να σας πείσουν να πάτε να το κάνετε και να ησυχάσει επιτέλους και ο Ευαγγελάτος, αποφάσισαν να κάνουν πράξη αυτό που έλεγε το CNN, δηλαδή να σας τρομάξουν. Κάτι παρόμοιο με την κλιματική αρπαγή, αλλά αυτήν θα την αναφέρω σε άλλο άρθρο.

Βγήκε λοιπόν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και είπε ότι ο κορονοϊός «χτύπησε» τον θυρεοειδή της και της έφευγαν τούφες από τα μαλλιά της. Μάλιστα σε κάποια σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της ειδήσεις, πολλές ήταν αυτές που έγραφαν ότι θα πάνε να το κάνουν γιατί δεν θέλουν να μείνουν καραφλές. Βλέπουμε λοιπόν ότι το σύστημα φόβος αρχίζει να λειτουργεί. Βέβαια, τα πρόβατα δεν θα ήταν πρόβατα αν δεν τα τρόμαζαν έτσι εύκολα. Γιατί, ακόμη και να συμβαίνει αυτό που αμφιβάλλω, όταν τα θεματάκια με τον θυρεοειδή φύγουν, τα μαλλιά θα επανέλθουν στην θέση τους, δεν πρόκειται κανείς να μείνει καραφλός. Αλλά τι λες τώρα και εσύ και σε ποιους τα λες, θα μου πεις.

Ωστόσο θα σταθώ εδώ για λίγο. Μας λέει η αγαπητή Αναστασοπούλου:

Μετά ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Μία από τις αιτίες της αύξησης της προλακτίνης, είναι το στρες και τα αναλγητικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση από τον πόνο. Άρα, είναι πιθανότερο να πήρε διάφορα φάρμακα στην προσπάθεια της να καταπολεμήσει τον πόνο που ένιωθε στο σώμα της και να της επηρέασε τον θυρεοειδή της, παρά να της το προκάλεσε αυτό ο Covid. Επίσης, για όσους διάβασαν με τρόμο την ανάρτηση της, το κόψιμο των μαλλιών ΔΕΝ τα δυναμώνει. Πρόκειται για μύθο. Η τριχόπτωση ξεκινά εσωτερικά, στον θύλακα της τρίχας και όχι εξωτερικά. Άρα, η επαναφορά της τρίχας της, περισσότερο για προσωρινή τριχόπτωση λόγω άγχους μου κάνει, παρά για τις καταστροφικές συνέπειες αυτής της κατάρας που βρήκε την ανθρωπότητα.

Βέβαια, υπάρχει μια υπόνοια για συσχέτιση του Covid με τον θυρεοειδή, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί απόλυτα.

Η ίδια επίσης, αναφέρει:

…πέρασα τον Covid-19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου.

Βασικά αυτά είναι τα συμπτώματα της γρίπης που μας περιγράφεις αγαπητή, αλλά δεν πειράζει, σε συγχωρούμε επειδή τρόμαξες όπως λες.

Δείτε τώρα πως χτίζεται ο φόβος. Μας λέει το Υπουργείο Υγείας στις Φιλιππίνες, ότι από τις 450 περιπτώσεις Delta που βρέθηκαν εκεί, οι 83 ΔΕΝ ήταν εμβολιασμένοι έναντι του Covid-19. Άρα οι υπόλοιποι; Ήταν εμβολιασμένοι; Παρακάτω το άρθρο κάνει λόγο για για 17 που έκαναν την μία δόση τους μόνο και 35 που έκαναν και τις δυο δόσεις, αλλά οι υπόλοιποι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Τώρα, πως κατάφεραν και επιβεβαίωσαν τους ανεμβολιάστους, αλλά δεν επιβεβαίωσαν τους υπόλοιπους, παραμένει μυστήριο. Σημασία έχει να γράψουμε στον τίτλο έτσι ώστε να προκαλέσουμε τρόμο, να δουν και οι υπόλοιποι που δεν πείθονται ότι κινδυνεύουν, άσχετα αν, όπως δείχνουν τα πράγματα, όλοι κινδυνεύουν το ίδιο.

Φόβου συνέχεια λοιπόν και αυτήν την φορά έχουμε το newsit.gr, που ανέφερα και προηγουμένως. Σε άρθρο του, μας λέει για τον γιο του Χανκς, ο οποίος είναι εναντίον του εμβολιασμού και γενικά θεωρεί την «θανατηφόρα» αυτήν ασθένεια σαν απάτη.

Στο άρθρο του λοιπόν, μας λέει ότι οι γονείς του, ήταν από τους πρώτους που νόσησαν από την ασθένεια αυτή (σσ. αλλά ΔΕΝ πέθαναν, παρότι μεγαλύτεροι των 50ετών και παρότι έχουμε να κάνουμε με τον πιο θανατηφόρο ιό στην παγκόσμια ιστορία), ενώ παρακάτω μας λέει ότι ήταν από τους πρώτους που έκαναν «κανονικά» το εμβόλιο τους. Άρα είναι από τους «καλούς» και υπάκουους influencers, τι διάολο θέλει τώρα αυτό το τσογλάνι και πάει να μας τα χαλάσει;

Ωστόσο, επειδή πρόκειται για τον γιο ενός πολύ γνωστού ηθοποιού και μπορεί να επηρεάσει μερικούς, ο αρθρογράφος θέλησε σωστό να αναφέρει κάποια πράγματα, για να δουν όλοι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα «τέρας», ένα κατακάθι της κοινωνίας:

Ο γιος του Τομ Χανκς έχει βρεθεί και άλλες φορές αρνητικά στο επίκεντρο. Συγκεκριμένα έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ναρκωτικά καθώς ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη. Επίσης πριν από λίγους μήνες είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση από πρώην σύντροφο του

Άρα δηλαδή είναι πρεζάκι (άσχετα αν κοκαΐνη κάνουν τα 3/4 των επωνύμων) και μάλιστα χτύπησε και μια πρώην του. Τώρα αυτό δεν θα το σχολιάσω, γιατί όπως βλέπω έχει γίνει μόδα οι πρώην επωνύμων να καταγγέλλουν βία για να λάβουν κάποια αποζημίωση. Οπότε αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο, θα το κρίνει η εκεί δικαιοσύνη.

Αυτό που πρέπει να πάρουμε από την είδηση αυτή, είναι ότι οι γονείς του είναι καλοί, επειδή έκαναν την δόση τους και ο γιος καθίκι. Βέβαια, ξεχνάει να αναφέρει το newsit ότι και τον πατέρα τον έχουν πει παιδόφιλο, μάλιστα έτσι τον αποκάλεσε ο Isaac Kappy, ο οποίος αργότερα «αυτοκτόνησε«. Γενικά, έχουν μια μανία να αυτοκτονούν όσοι αποκαλούν ανώμαλους και παιδόφιλους μεγάλα ονόματα.

Αυτό που ξέχασε επίσης ο αρθρογράφος να προσθέσει, είναι ότι διευθυντής του newsit.gr (μαζί με tlife.gr και iatropedia.gr) είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος έλαβε για τις ιστοσελίδες τις οποίες διευθύνει συνολικά 297.600€ (από την περίφημη λίστα #Πέτσα). Έτσι, για να έχουμε μια συνολική εικόνα.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.