Η απάντηση Μηταράκη σε Ολλανδή ευρωβουλευτή για την φωτιά και τους μετανάστες

Βγήκε η ευρωβουλευτής των Πρασίνων από την Ολλανδία, Τίνεκε Στρικ, και είπε με tweet την ελληνική κυβέρνηση, να μην πάρει κανένα ρίσκο και να εκκενώσει αμέσως την Αμυγδαλέζα στην οποία κρατούνται μετανάστες, «πολύ κοντά στην φωτιά», όπως λέει.

Μάλιστα η ίδια κλείνει την ανάρτησή της με την λέξη «Now», δηλαδή «τώρα».

Η απάντηση του Μηταράκη, η καλύτερη που θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτό το πορνίδιο:
«Δείχνετε ενδιαφέρον για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι υποφέρουν από τη φωτιά; Έχετε ρωτήσει για αυτούς;».

Αρκετά με την δήθεν πονοψυχία των ψευτο-προοδευτικών. Καλό είναι να λαμβάνουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν. Δήθεν την πήρε ο πόνος για άτομα που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Βρε άντε πλύνε καμιά κάλτσα, παλιο-λινάτσα.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το σημαντικότερο, όσο το ποιοι πήρανε το μέρος της Τενεκέ. Μα τα αληταριά του Σύριζα, οι εχθροί της χώρας και τα τσουτσέκια του Ερντογάν.

Ο ένας από αυτούς μάλιστα, είναι ο Αρβανίτης, ήταν αυτός που όταν ήταν σύμβουλος του Χρ. Κορτζίδη, προσπάθησε να καλύψει την εγκληματική αμέλεια της διοίκησής του Κορτζίδη, με τον θάνατο του 13χρονου παιδιού σε παράνομο λούνα-παρκ.

Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι προδότες της χώρας από τους αριστερούς. Είναι σκουλίκια που πρέπει να τους πατάς το κεφάλι να μπαίνουν μέσα στα σκατά, όπου και ανήκουν.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.