Ο Χατζηδάκης είναι ο Superman

Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, που έλεγε και ο συγχωρεμένος.

Ο Χατζηδάκης είναι ότι πιο γελοίο πολιτικό υποκείμενο έχει περάσει από αυτήν την χώρα. Ή sorry, για να μην παρεξηγηθούν οι υπόλοιποι πολιτικοί γελοίοι, ο Χατζηδάκης είναι μέσα στην top 10αδα των πολιτικών γελοίων που έχουν περάσει από αυτήν την χώρα.

Άχρηστος εντελώς, έχει διαλύσει ότι έχει πιάσει στα χέρια του, ενώ και ο εργασιακός μεσαίωνας που έρχεται, δικό του σχέδιο είναι.

Ο Χατζηδάκης λοιπόν, όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, σβήνει τούρτα με την φάτσα του ως άλλος Σούπερμαν. Και αν νόμιζες ότι αυτό θα ήταν το μοναδικό καραγκιοζιλίκι, είσαι γελασμένος, γιατί επάνω στην τούρτα έχει logos της Ολυμπιακής, της ΔΕΗ και του ΟΣΕ (και επάνω δεξιά γράφει και «συντάξεις»).

Την Ολυμπιακή την διέλυσε, ενώ τον ΟΣΕ τον χάρισε. Μάλιστα, για την Ολυμπιακή, τα πρόβατα τον είχαν τότε πιστέψει που έλεγε ότι με τα χρήματα που θα εξοικονομούσε το δημόσιο από το κλείσιμο της, θα έκτιζε κάθε μήνα από ένα νοσοκομείο και δεν θυμάμαι πόσα σχολεία. Ναι, είναι ο ίδιος που σας λέει και τώρα να τον πιστέψετε για τον εργασιακό νόμο που φέρνει.

Παράλληλα, δίνει αβέρτα ζεστό κρατικό χρήμα στην Aegean, ενώ κομματιάζει και την ΔΕΗ ώστε να την ξεπουλήσουν τελείως, εφαρμόζοντας το παλιό μεν, αλλά καλό κόλπο, δηλαδή υπονομεύοντας και απαξιώνοντας στα μάτια της κοινωνίας τον δημόσιο χαρακτήρα της, ώστε να την «σιχαθεί» ο κόσμος.

Παράλληλα, θέλει να δώσει και τις συντάξεις σε ιδιώτες, ενώ βλέπουμε και εδώ το ίδιο σενάριο, δηλαδή να απαξιώνει τον ΕΦΚΑ αποκαλώντας τον «σαράβαλο».

Και όμως, αυτόν τον άνθρωπο, κάποιοι τον θέλουν για «Superman». Γιατί έτσι ίσως να τον βλέπουν και τα γίδια που τον ψηφίζουν και αφού το θέλει ο λαός, χαζός είναι ο πολιτικός να μην τους το δώσει;

Χατηδάκη, γερά, με τσαμπουκά. Ξεφτίλισε τους καθημερινά μέσα στην μάπα τους, γιατί είναι γίδια και το αξίζουν.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.