Στο νοσοκομείο η Νανά Παλαιτσάκη μετά από το «μπόλι» (και το σύστημα πίσω από αυτό)

Προσέξτε τώρα πως μας παίζει μπάλα το σύστημα.

«Αγωνία για τη Νανά Παλαιτσάκη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση – Υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο». Αυτό θα διαβάσετε από τα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Η είδηση τους αναφέρεται κυρίως στο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη η Νανά Παλαιτσάκη και σε αυτό το σημείο της ευχόμαστε περαστικά.

Αλλά σε κανένα site δεν θα διαβάσετε ότι είχε κάνει το μπόλι την προηγουμένη (εκτός από την ίδια την ανάρτηση της Νανάς που έκανε στα κοινωνικά μέσα), ενώ θα δείτε να ρίχνουν βάρος στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, πχ thetoc.gr, in.gr, newsit.gr κλπ.

Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα.

Δείτε τώρα τι δούλεμα πέφτει. Πριν μερικές ημέρες πέθανε ο γιος του Απόστολου Σουγκλάκου στα 33 του. Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης ωστόσο, έγραψαν ότι πέθανε από τον κοροναίο και κανένα δεν ανέφερε ότι είχε καρκίνο, πχ eirinika.gr, lifo.gr, iefimerida.gr (η μόνη που… ψέλλισε ότι έπασχε από υποκείμενο νόσημα, χωρίς να αναφέρει τι, τρέχα γύρευε δηλαδή), naftemporiki.gr κ.α.

Το ότι τα ΜΜΕ αναφέρουν τον εμβολιασμό της Νανάς, το κάνουν επειδή το ανέφερε η ίδια, αλλιώς θα γίνονταν γαργάρα. Και αυτό γιατί έχει να κάνει με το καλό μπόλι που όλοι μας πρέπει να το κάνουμε για το καλό μας.

Ωστόσο, επειδή πέθανε τώρα ο Σουγκλάκος και ήταν μόλις 33 χρονών, παρουσιάστηκε μια χρυσή ευκαιρία να φοβίσουν τον κόσμο και ειδικά τους νέους, οπότε και αναφέρουν με μανία ότι πέθανε σώνει και καλά από τον κοροναίο, από αυτήν την 11η πληγή του Φαραώ.

Γι’αυτό και θα δείτε με… χαρά να αναφέρουν ότι αρρώστησαν και επώνυμοι από αυτήν την… κατάρα (όπως πχ η Ελεονόρα Μελέτη), οι οποίοι ωστόσο την βγάζουν λάδι στο σπίτι τους με λίγο βήχα, σαν να είχαν μια απλή γρίπη δηλαδή, που αν ήμασταν τώρα στο 2018, γρίπη θα την έλεγαν, απλά τώρα έχει άλλο όνομα, πιο πιασάρικο.

Ωστόσο η ίδια του η αδερφή με ανάρτηση της στο Facebook ανέφερε ότι ΔΕΝ πέθανε ο άνθρωπος από τον δολοφονικό αυτόν ιό, αλλά από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και δεν ανέφερε κανένα μα κανένα μέσο, πλην ορισμένων, όπως πχ το kedenews.gr.

Το μπόλι λοιπόν μπορεί να γίνει επικίνδυνο, ιδίως της AstraZeneca. Γι’αυτό και η εταιρία αποποιείται τις ευθύνες για παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του κοροναλιου, γιατί ξέρει ότι θα παρουσιαστούν επιπλοκές, όπως για παράδειγμα η μήνυση που της έγινε από την οικογένεια του 60χρονου από τη Σύρο που υπέστη εγκεφαλικό μετά τον εμβολιασμό, ή τον θάνατο δύο καθηγητριών στην Ιταλία (αρχική πηγή).

Επόμενος στόχος, τα παιδιά. Με μόλις 8.5% των περιπτώσεων και απειροελάχιστων θανάτων, συνήθως από άλλα προβλήματα που είχαν, ξαφνικά το 2ο κύμα δείχνει να χτυπάει και παιδιά, οπότε και πρέπει οι γονείς να τα μπολιάσουν. Γι’αυτό και η φάιζερ έστειλε αίτημα στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ να εγκρίνει την επείγουσα χρήση του μπολιού κατά τον κοροναίο για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Το σύστημα πιέζει τόσο πολύ το πρόγραμμα «μπόλι», σε σημείο που στην προχτεσινή έκρηξη του ηφαιστείου στην Καραϊβική, επέτρεπαν να μπουν στις βάρκες και να εγκαταλείψουν το νησί μόνο όσους είχαν αποδεδειγμένα κάνει το μπόλι.

Και πάμε και τώρα στα δεδομένα, για όσους λένε «πσεκαζμένους» αυτούς που φοβούνται το μπόλι. Στις 2 Απριλίου 2021, το CDC δημοσιοποίησε δεδομένα στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εκδηλώσεων Εμβολίων (VAERS), μια βάση δεδομένων που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία παρακολουθεί τραυματισμούς και θανάτους που προκαλούνται από «μπόλια».

Τα δεδομένα στο VAERS έχουν καταγράψει 50.861 ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 2.249 θανάτων μετά από τις ενέσεις των πειραματικών «μπολίων» για τον κοροναίο. Εκτός από τους καταγεγραμμένους 2.249 θανάτους, υπήρξαν 8.287 επισκέψεις σε γιατρούς, 911 μόνιμες αναπηρίες και 4.824 νοσηλείες.

Τώρα τι πραγματικά παίζεται με το μπόλι, δεν μπορώ να ξέρω. Απλώς παραθέτω τα γεγονότα. Καλά θα κάνετε, όσοι έχετε υποκείμενα νοσήματα, να μιλήσετε με τον γιατρό σας (και καλό θα ήταν με ιδιώτη γιατρό, για πολλούς λόγους που δεν θα αναφέρω εδώ), παρά σε κάποιο νοσοκομείο, προτού αποφασίσετε να το κάνετε. Και ας σας λένε τα γίδια «πσεκαζμένους», δεν πειράζει, τουλάχιστον θα είστε ζωντανοί.

Το ότι βγήκαν οι μεγαλύτεροι -εν ζωή- δολοφόνοι (με βάση πάντα τις «μπόμπες» που πέταξαν κατά την προεδρία τους), να μας πείσουν να κάνουμε το μπόλι, μας δείχνει ότι το σύστημα θέλει να μας το χώσει -το μπόλι- για τα καλά.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.