Πως η Γερμανία προωθεί τον νόμο της Σαρία

Ο Χίτλερ δεν ήθελε τον Χριστιανισμό, γιατί τον θεωρούσε «χαλαρό» και «πράο» και δεν ταίριαζε με τις αντιλήψεις του. Άλλωστε είχε δηλώσει [1]:

Βλέπετε, ήταν ατυχία μας να έχουμε λάθος θρησκεία. Γιατί δεν είχαμε τη θρησκεία των Ιάπωνων, που θεωρούν τη θυσία για την Πατρίδα ως το υψηλότερο αγαθό; Και η θρησκεία του Μωαμεθανίου [Ισλάμ] θα ήταν πιο συμβατή με εμάς παρά με τον Χριστιανισμό. Γιατί έπρεπε να είναι ο Χριστιανισμός με την πραότητα και και τη χαλαρότητα του;

Βλέπετε, παρότι οι ναζί είχαν ειδικά στρατόπεδα όπου εκπαίδευαν και έκαναν πλύση εγκεφάλου μικρά παιδιά [2, 3, 4], κατά βάθος γνώριζαν ότι τα παιδιά αυτά είναι χριστιανοί και θα έπαιρναν στα σοβαρά τις εντολές του χριστιανισμού, όπως το «Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν».

Έτσι θα τους ήταν δύσκολο να σκοτώνουν και να τιμωρούν ελεύθερα οποιονδήποτε, χωρίς την παραμικρή αντίσταση και δισταγμό, όπως επιθυμούσαν οι ναζί εκπαιδευτές και ανώτεροι τους να γίνεται και από τις επόμενες γενιές των ναζί.

Ωστόσο υπάρχει μια θρησκεία, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των επιθυμιών των ναζί, που προωθεί την βία και την σκληρότητα, που επιζητά την παγκόσμια κυριαρχία. Μια θρησκεία που ονειρεύονταν η Γερμανική πολεμική μηχανή.

Και η θρησκεία αυτήν είναι το Ισλάμ [5]. Βλασφημία ίσον θάνατος. Μοιχεία ίσον θάνατος. Κατασκοπεία ίσον θάνατος. Τρομοκρατία ίσον εξορία. Η λίστα των ποινών που ισχύουν για όσους δε συμμορφώνονται με το νόμο της Σαρίας είναι μακρά και προκαλεί φρίκη [6].

Πως γίνεται η Γερμανία να προωθεί αυτόν τον σκληρό νόμο; Για να το καταλάβεις, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τις ειδήσεις.

Στις αρχές του έτους, η γερμανική κυβέρνηση έθεσε σε ισχύ τον νέο της νόμο για ρητορική και υποκίνηση μίσους, ενώ έδωσε και διορία μέχρι το τέλος του προηγούμενο έτους τα social media να προετοιμαστούν για τον νόμο αυτόν [6]. Από το 2018, όσα sites ή social media δεν αφαιρούν σχετικές αναρτήσεις, θα τιμωρούνται με βαριά πρόστιμα [7].

Και παρότι οι κυβερνήσεις που περνάνε τέτοιους νόμους υπόσχονται ότι γίνονται για το καλό μας και για να αποτρέπουν την διάδοση των fake news, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλο αυτό γίνεται για να αποτρέπεται η κριτική κατά του Ισλάμ [8, 9, 10, 11].

Και αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, απλά ρίξτε μια ματιά τι γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η αστυνομία δουλεύει υπερωρίες για να ελέγχει τα social media για κριτικές προς το Ισλάμ [12].

Αυτό μας δείχνει ότι η Γερμανία, καθώς και άλλες ευρωπαικές χώρες, προστατεύουν αργά αλλά σταθερά το Ισλάμ από την κριτική. Τουλάχιστον στην Γερμανία, οι ιμάμηδες χαίρουν εξαιρετικής λατρείας από την κυβέρνηση [13, 14], ενώ η Άγκελα Μέρκελ καταβάλει κάθε προσπάθεια να δείξει στον γερμανικό λαό και στους ευρωπαίους ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία αγάπης [15, 16].

Και αν τολμήσεις να πεις ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία που προωθεί το μίσος, ότι ο προφήτης Μωάμεθ δεν ήταν ο καλύτερος άνθρωπος, αφού οι νόμοι του εξυπηρετούσαν τις δικές του απολαύσεις, όπως η πολυγαμία και το σεξ με ανήλικα κορίτσια [17] και πως το Κοράνι δεν είναι ο τέλειος λόγος του Αλλάχ [18], όπως πιστεύουν οι μουσουλμάνοι, ακόμη και αν βασίζεσαι σε ιστορικά ντοκουμέντα και απλά παραθέσεις κάποιες ιστορικές αναφορές, ο νέος νόμος αυτός θα σε σταματήσει.

Και αν σκεφτείς την αντίδραση των άλλων κρατών, όπως για παράδειγμα της Αυστρίας, όπου κλείνει το ένα μετά το άλλο τα τζαμιά και τα σύνορα της στους ξένους [19], δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις την «αγάπη» των υπολοίπων χωρών προς το Ισλάμ.

Όλοι αυτοί οι νόμοι και η καταπίεση θα έχει ένα αποτέλεσμα, την σιωπή όλων των επικριτών του Ισλάμ και την αύξηση της επιρροής του Ισλάμ στην Ευρώπη. Και θα έρθει ο καιρός που η Γερμανία δεν θα κρύβεται πια για τον πραγματικό σκοπό των νόμων της, αφού δεν θα υπάρχουν πλέον οι επικριτές μιας και θα έχουν όλοι τους σιωπάσει.

Σήμερα με την τεχνολογία που έχουμε και με την σύνδεση όλων μας -σχεδόν- στο διαδίκτυο, το να «εξαφανίσεις» κάποιον δεν απαιτεί παρά μόνον μερικά κλικ και θα έχει εξαφανιστεί από παντού, δεν χρειάζεται το κάψιμο βιβλίων που έκαναν οι ναζί [20]. Άλλωστε για πολλούς νέους τουλάχιστον (αφού και οι ναζί σε αυτούς στόχευαν), αν δεν υπάρχει κάτι στο Facebook, Twitter ή Youtube, απλά δεν υπάρχει.

Οι τζιχαντιστές αργά ή γρήγορα θα αντιληφθούν ότι οι ηγέτες της Ευρώπης είναι στην ουσία με το μέρος τους, θα μυριστούν την αδυναμία τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την κυριαρχία τους και γιατί όχι, την επιβολή του νόμου της Σαρία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και το όνειρο του Χίτλερ θα γίνει πραγματικότητα, τι καλύτερο από το να έχεις τζιχαντιστές στρατιώτες που δεν σκέφτονται αλλά εκτελούν;

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.