Πως το Hollywood προωθεί την Gay Agenda

Τα τελευταία χρόνια οι άντρες δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα το Χόλιγουντ.

Ειδικά το Χόλιγουντ, με τις τελευταίες ταινίες και σειρές που κυκλοφορεί, δείχνει ξεκάθαρα ότι προωθεί με μανία την ομοφυλοφιλία.

[Update: Πρόσφατα συνελήφθησαν υπάλληλοι της Disney και της Lego για παιδική πορνογραφία. Το αφήνω εδώ, τροφή για σκέψη]

Δείτε κάποια πρόσφατη ταινία ή τηλεοπτική σειρά και σίγουρα θα δείτε ότι πιθανόν να υπάρχει κάποια gay ιστορία στο παρασκήνιο.

Παράλληλα προωθούν τους άντρες ως αδύναμους σε σχέση με τις γυναίκες, αν και αυτό είναι θέμα για άλλο άρθρο.

Και με την δύναμη που κατέχει το Χόλιγουντ, είναι σίγουρο ότι μπορεί να αλλάξει τις αντιλήψεις πολλών ανθρώπων.

Εννοείται ότι δεν είμαι αρνητικός με το να δείχνουν κάποιον gay χαρακτήρα (άλλωστε οι Απαράδεκτοι το έκαναν χρόνια πριν και το αποτέλεσμα ήταν φοβερό), ούτε και με το να δείξουν στον κόσμο ότι δεν πρέπει να «φοβούνται» το διαφορετικό. Οι επιλογές του καθενός είναι δικαίωμα του και είναι σεβαστό.

Αυτό που λέω είναι ότι έχει καταντήσει κουραστική αυτήν η προώθηση των μέσων για την ομοφυλοφιλία.

Οπότε το ερώτημα είναι, τι κρύβεται πίσω από αυτήν την προπαγάνδα του Χόλιγουντ;

Το ποιος κρύβεται είναι γνωστό. Το γιατί είναι το θέμα…

Ενδιαφέρον έχει να δούμε ένα άρθρο με τίτλο «Europe’s tragedy: Too much Angela Merkel, too little masculinity», της Iben Thranholm του Russia Today.

Στο άρθρο τονίζει ότι ο αριθμός των νέων αντρών που θέλει να παντρευτεί -στην Αμερική, έχει πέσει στο μικρότερο επίπεδο που έχει ποτέ καταγραφεί, ενώ η Suzanne αναφέρει ότι οι άντρες έχουν γίνει περιττοί στην μεταμοντέρνα δυτική κουλτούρα. Οι γυναίκες δεν χρειάζονται πια τον άνδρα ως πάροχο, προστάτη ή πατέρα των παιδιών τους. Ένας ανώνυμος δωρητής σπέρματος μπορεί να κάνει τη δουλειά του δημιουργώντας ένα μωρό, αν μια γυναίκα το επιθυμεί.

Στο video του άρθρου (παρακάτω) η Iben εξηγεί ότι στην κοινωνίας μας οι άντρες φέρονται σαν γυναίκες. Το κυριότερο ωστόσο που τονίζει είναι ότι οι «πρόσφυγες» έρχονται από κοινωνίες που σέβονται μόνο τα ισχυρά άτομα και δεν σέβονται καθόλου τις γυναίκες.

Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα, όπως αναφέρει η Iben, γιατί δεν έχουμε τα αρσενικά τα οποία θα πολεμήσουν όταν θα χρειαστεί. Αν δείτε και στην αρχή του παρακάτω video, αυτοί που επαναστατούν είναι gay. Πιστεύετε ότι αυτοί μπορούν να πολεμήσουν καμια 50αριά μετανάστες;

Βλέπεις, οι Ευρωπαίες -και όχι μόνον- γυναίκες μεγαλώνουν τα αγόρια τους σαν να καμαρώνουν όταν αυτά φέρονται σαν γυναίκες, με την δικαιολογία περί ελευθερίας της επιλογής και άλλων τέτοιων μοντέρνων αντιλήψεων, ενώ μόδα έχουν γίνει πλέον οι «άφυλοι» ή τα παραπάνω από δύο φύλα.

Οπότε ίσως το σχέδιο τους να είναι η μεταμόρφωση των ανδρών σε ανίκανους να επαναστατήσουν σε οτιδήποτε θεωρήσουν λάθος και άδικο, ανήμπορους να πολεμήσουν για την οικογένεια τους και την πατρίδα τους, αν ποτέ χρειαστεί.

Και αν σε λίγο καιρό, αυτοί οι δήθεν «πρόσφυγες» ξεσηκωθούν, με εντολή ίσως των ανθρώπων που τους έφεραν εδώ, δεν θα έχουμε πολλά αρσενικά ικανά να σώσουν την πατρίδα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Θα είμαστε ανυπεράσπιστοι και θα περιμένουμε κάποιον «σωτήρα» να μας σώσει. Και ίσως αυτός να είναι και ένας καλός λόγος για μια παγκόσμια κυβέρνηση. Ίσως το κόλπο με τους εξωγήινους να μην τους βγαίνει και να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Ίσως οι νέοι «εξωγήινοι» της ΝΤΠ να είναι οι «πρόσφυγες» τελικά.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.