«Χρυσαυγίτες» επιτέθηκαν σε Πακιστανό

Οκ, το πιάσαμε το υπονοούμενο, ότι όταν πάνε να ανεβούν τα ποσοστά της Χ.Α, όλο και κάποια επίθεση συμβαίνει, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες είναι όλα χαλαρά. Έτσι και τώρα, σύμφωνα με το «εγκυρότατο» ΚΕΕΡΦΑ, το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν έχει κανένα κέρδος από την ιστορία, για το ΚΕΕΡΦΑ αυτό λοιπόν, πάλι οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε αθώους ανθρώπους.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, το δημοκρατικό και αξιόπιστο zougla.gr έχει σαν τίτλο για την είδηση: «Ως εδώ και μη παρέκει με τους αλήτες», ενώ σε μια άλλη αντίστοιχη είδηση, πάλι από το zougla.gr και αυτήν την φορά αφορά επίθεση στους χρυσαυγίτες, έχει σαν τίτλο: «Άγνωστοι επιτέθηκαν με σφυριά σε μέλη της Χρυσής Αυγής».

Άρα όταν χτυπάνε κάποιον λαθρομετανάστη, οι επιτιθέμενοι έχουν όνομα και είναι γνωστοί, όταν χτυπάνε κάποιον Έλληνα, με ότι και αν πιστεύει ή ψηφίζει, είναι απλός «άγνωστοι» και χεστήκαμε για το συμβάν. Μάϊστα…

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.