Γερμανοί σηκώνουν με γερανό ελληνικό αυτοκίνητο

Είναι ρατσιστές τελικά αυτοί οι Γερμανοί με τους Έλληνες. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτήν η μανία με εμάς. Πρόσφατα μάλιστα, το κακό παράγινε όταν με γερανό, σήκωσαν το αυτοκίνητο ενός Έλληνα, ο οποίος είχε σταθμεύσει παράνομα σε θέση αναπήρου.

Τι να κάνει ο άνθρωπος; Ήθελε να πάρει καφέ, δεν έβρισκε να παρκάρει κάπου αλλού, διπλοπαρκαρίσματα και τριπλοπαρκαρίσματα με αναμμένα τα αλάρμ για κανένα μισάωρο, εκεί δεν κάνουν (οι άθλιοι, όταν εμείς δίναμε τα φώτα, αυτοί έτρωγαν βελανίδια), οπότε τι να κάνει ο άνθρωπος;

Αποφάσισε να παρκάρει στην θέση αναπήρου, αφού στην Ελλάδα παρκάρουν στις θέσεις αυτές συνεχώς και κανείς δεν τους ενοχλεί. Τώρα δηλαδή τι το παίζουν οι Γερμανοί και δεν αφήνουν τον άνθρωπο να παρκάρει με την άνεση του όπου θέλει; Μισή ωρίτσα θα κάνει, ενώ αν έχει αναμμένα τα αλάρμ μπορεί να το τραβήξει και κανένα δίωρο, άλλωστε για τον Έλληνα τα αλάρμ τα έβαλαν εκεί για να μπορεί να παρκάρει όπου γουστάρει.

Και αν χρειαστεί να παρκάρει κανένας ανάπηρος, ας ψάξει αυτός να βρει αλλού να παρκάρει. Και στο κάτω κάτω, αν είναι ανάπηρος, ας καθίσει σπίτι του και να αφήσει τις θέσεις για τους Έλληνες που ζουν εκεί.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.