Τους σερίφηδες του διαδικτύου μην τους πειράξεις

Είναι μια ομάδα ατόμων, χαμηλής νοημοσύνης συνήθως, οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν μέσω του διαδικτύου ότι είναι πιο έξυπνοι, πιο ώριμοι και φυσικά υπερασπιστές των αδυνάτων, κάτι σαν μοντέρνοι Ρομπέν των Δασών.

Η αρχή έγινε με τον Σπαλιάρα και την απαγορευμένη λέξη που χρησιμοποίησε για να περιγράψει τα όσα έζησε στο εθνικό μας ναρκωτικό, το Survivor.

Είπε λοιπόν ο Σπα ότι οι «λαθρομετανάστες ήταν πιο τυχεροί οι από αυτούς στο Survivor», για να ξεκινήσει ένας νέος εμφύλιος στο διαδίκτυο. Οι λοβοτομημένοι των ΜΜΕ, ως συνήθως, επιτέθηκαν στον Σπα γιατί τους είπε λαθρομετανάστες, ενώ είναι πρόσφυγες και κατατρεγμένοι, την στιγμή που οι περισσότεροι από αυτούς ήρθαν εδώ με μπόλικο χρήμα. Για να μην αναφέρω τα τόσα δημοσιεύματα που δείχνουν ότι πολλοί από αυτούς ήταν στην πατρίδα τους σφαγείς (όχι ζώων ασφαλώς).

Επίσης ξεχνάνε ότι πρόσφυγες λέγονται όσοι μεταφέρονται σε γειτονικές χώρες από την πατρίδα τους και όχι σε όλο το Milky Way θα τους αποκαλούμε πρόσφυγες και από την στιγμή που εισέρχεσαι σε μια χώρα παράνομα και χωρίς να σε προσκαλέσει κανείς, είσαι παράνομος, τελεία και παύλα.

Φυσικά ο άνθρωπος για να ησυχάσει κάπως τα πράγματα, βγήκε και ζήτησε συγνώμη (για ποιους; Και σε ΠΟΙΟΥΣ;;!), με το σύστημα να μην δείχνει ικανοποιημένο που νίκησε έναν ακόμη «ρατσιστή».

Να πως είναι τα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών. Στην χλιδή αυτοί, στην πείνα εσύ, τόσο απλό είναι. Έχεις κλιματιστικό εσύ; Ηλιακό; Πρόσεξε μην δεν έχεις και χρήματα να πληρώσεις το internet σε λίγο.

Στην συνέχεια, χλεύαζαν και έβριζαν όσους πήγαν να προσκυνήσουν τον τάφο του Παϊσίου, λέγοντας τους ηλίθιους, πρόβατα και άλλα όμορφα, την στιγμή που οι ίδιοι (οι προσκυνητές) δεν τους έκαναν κάτι κακό. Το τι πιστεύει ο καθένας και τι -νόμιμο- κάνει ο καθένας, είναι δικαίωμα του και δεν αφορά τα πρόβατα που θέλουν να το παίξουν λύκοι.

Αν πας κόντρα στους «άλλους», είσαι κακός. Αν λες την άποψη σου, την οποία δεν εγκρίνει το σύστημα, είσαι εχθρός.

Αλήθεια, για τους μουσουλμάνους που αυτομαστιγώνονται για την θρησκεία τους, είπανε κάτι; Όπα, εκεί δεν μας παίρνει, έτσι;

Εκεί κλάνουμε μέντες να μιλήσουμε γιατί θα μας την πουν οι υπόλοιποι σερίφηδες, ενώ οι μουσουλμάνοι εκτός του ότι είναι «ευαίσθητη» κατηγορία να σχολιάσουμε, υπάρχει και ο φόβος να μας πάρουν το κεφάλι, στην καλύτερη, αν τους προσβάλουμε την θρησκεία τους.

Δεν έχω τίποτα με την θρησκεία και τα πιστεύω κανενός, από την στιγμή που δεν με ενοχλούν προσωπικά και δεν με πειράζουν. Και φυσικά δεν σχολιάζω και δεν κατηγορώ τα πιστεύω κανενός για να το παίξω έξυπνος, μάγκας (πίσω από μια οθόνη πάντα) και προοδευτικός.

Έτσι μάγκες, μόνο τον εύκολο στόχο θα χτυπάμε, τους δύσκολους στόχους όχι. Όπως στο σχολείο, όπου ο παλικαράς χτύπαγε μόνο τα αδύναμα παιδιά, έτσι και οι κλανό-μαγκες του διαδικτύου θα βρουν τους εύκολους στόχους να χτυπήσουν, φοβούμενοι να σχολιάσουν οτιδήποτε άλλο τους φέρει αντιμέτωπους με το ίδιο το θηρίο που οι ίδιοι τρέφουν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.